Skini MobyExplorer za mobitel i ideš na file-ove koje želiš obrisati i ukloniš/odznačiš "read-only".Tako sam se ja riješio vodafone-ovih gluposti na K750.
Evo, znam da je to prije bilo moguče...ali nemogu preko opcije "search" nači tu temu, da postoji neki programčić koji može obrisati T-Mobilove gluposti, kao što su njegove melodije, slike...i to...
Hvala!
Skini MobyExplorer za mobitel i ideš na file-ove koje želiš obrisati i ukloniš/odznačiš "read-only".Tako sam se ja riješio vodafone-ovih gluposti na K750.
kada flashas mob imas opciju dont upload SE WAP links ... mislim da se tako zove!!!
###1410989180026
Jel se može w200 fleshat...i mislim zbog čega...ima kakvih novih poboljšanih firmwarea?
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
@avantgard,
Ako si pitao kako obrisati zasticeni sadrzaj, onda ne mozes pricati o flashanju. Drzi se teme.
Kao prvo, o flashanju ima vec dovoljno tema, a kao drugo, kao sto je vec mnogo puta receno, uglavnom se ne-W modeli flashaju u W modele, W modeli se u principu ne flashaju u nista drugo (nema potrebe).
Bookmarks