Da li postoji život izvan Zemlje? Ja 100% mislim da da.
Vert, culi smo te i prvi put
Nema do Treka, istina, ali ni es-dzhi-von nije losh.
A kjuov performans mozete vidjeti u "the weakest link - star trek edition" @ jubito
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
odmaram . . .
nema ničeg novog, pa ljenčarim na kompu . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
E vi'sh. Zaboravio sam fiksovat' sig (heil?!) i ono sa strane. Treba izbacit tajtaanaa.
Bio na pivu.
Boli me glava i razmišljam da odem na spavanje već u 12...
Україна
mileni, slobodno ti spamaj, ali budi spreman snositi konsekvence.
nesto me cesto spominjes.. zbog tri mergana posta nekako su iscezla sjecanja na ono kad sam ti se trudila spasit guzicu?!
i tenkjuverimač, moj tlak je nadasve u redu.. ne bih obavljala ovaj posao da imam problema s istime
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
kak te boli glava od jedne piveJa sam oslobodio oko 47 gigi diska, pa kad dodjem doma budem jos dodao nekoliko torrenata sa 'njav...ovaj edukativnim sadrzajima
![]()
Nije do piva Maco, boljela me je i prije![]()
Україна
Ma onda nisi trebp'o pivu uzimat, brate mili. Dvije case pelina i glavobolja bi o'sla dok bi lupio dlanom od dlan ili kak vec ide ona pjesmica iz vrtica![]()
Meni se spava a namjeravam sad gledat seriju. Popio sad dvije pive u bircu,i sad mi se duplo spavaOpet ce mi stari cupat kablove od telke u 3 ujutro...
![]()
nek pochupa. Pripremi rezervni![]()
odoh corit
cija
Balkanac je sretan. Čuo je da dolazi 3G iPhone. Ekipa ga smatra marketingu podložnim kretenom,ali njega zaboli
Onda pelinkovac za ubuduće
Edit: Balkanac je kralj sa pričanjem o sebi u trećem licu![]()
Україна
LOL.
Ma Balkanac je legenda jer čovjek jedini zna normalno pričat sam sa sobom![]()
ja cu ispizdit s Kasdom ovom svojom.. s njom nesto nije u redu.. sto god da joj radim, nece i nece u routing mod.
ocu automatsku konekciju!
koji su DNS serveri za te komov dsl? ajmo! brzo! k'o ima kasdu u rutingu!! pomagajte dok nisam pocela banove dijelit!
e, i da, nemojte mi linkat onu stikanu temu s naseg fpruma, jerbo sam je prosla step baj step valjda milijardu puta danas, i nista!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma i ja sam poludio dok sam ju naćer'o da radi u routing modu. To jednostavno neće da frcera...Riješenje: Kupio D-Link i radi k'o bebica
EDIT: Uostalom sad imaš opravdanje da pređeš na Metronet ili Amiš; reci starcima da su ti t-mac...ovaj t-comovce uvalili f***ed up opremu![]()
vecher.........
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bujakaša i tebi![]()
e, al ova moja je sajns fikšn!
od 7. mjeseca otkad je imam vec jedno 2 -3 puta ja dobila autokonekciju a da je upitno je li uopce bila u ruting modu! mislim, samo na temelju rucno unesenih brojeva u IP i DNS u postavkama za mreznu ja sam imala autokonekciju.. nisam morala intervenirat po exploreru!
i sad nece pa nece.. nema sto vec nisam probala..
Apdejtovah Firefox.
Još par minuta pa na spavanje![]()
Україна
Bookmarks