Join Today
Zatvorena tema
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 34
    Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    z8, e66, N82
    Operater
    tele2
    Bodovi
    3.527
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.527, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

V360 komp ju više ne prepoznaje (unknown device)

Momci! Fleshao sam od frenda motorolu v360 sa R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.shx wolfMP-om i komp ju više ne prepoznaje (unknown device), prije toga sam sam svoju fleshao na isti način i mala radi kao zvrk, šta je s ovom, nemam pojma... Jel ima netko kakvu ideju?

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    v360,sgh-e250,se w850,n95
    Operater
    tomato
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nista ti ne gine... trebas napraviti TP. Meni se to dogodilo prije 2-3 tjedna. ako sam neznas napravit TP onda otidi do najblizeg servisera... pozz

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao maliJA Pregledaj post
    Momci! Fleshao sam od frenda motorolu v360 sa R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.shx wolfMP-om i komp ju više ne prepoznaje (unknown device), prije toga sam sam svoju fleshao na isti način i mala radi kao zvrk, šta je s ovom, nemam pojma... Jel ima netko kakvu ideju?
    Obojica ste brzopleti. maliJA je najvjerojatnije flashao frendov mob a nije vodio racuna o bootloaderu tog moba koji je,najvjerojatnije drukciji od njegovog,i zato se je dogodilo to sto se je dogodilo. Nije pravilo da se mora radit TP. Takve stvari se u 99% slucajeva efikasno popravljaju popravljanjem PDS-a. Vise o tome imas u tutorijalu Night Whispera kojeg sam malo pojednostavnio u OVOM tutorialu. LP koji se u tom tutorialu nalazi,jucer mi je smrznuo mob i morao sam popravljat PDS,tako da koristis koji drugi (ako ce ti trebat)

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ljudi moji..... svima....ali.....SIMILAR THREADS

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54308

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54255

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=v360
    Zadnji uredio The Judge : 15-04-2008 u 16:43

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    z8, e66, N82
    Operater
    tele2
    Bodovi
    3.527
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve ja to kužim, sve sam ja to već vidio i probao... ali kad štekam taj mob od frenda gore "USB Device Not Recognized". Probao sam i ponovno dignuti drivere preko moje motorole 2 puta, ali ovu opet neće prepoznati i neće... RSD Lite je uključen stalno... Mislim da ću počet brusit noževe i rezati lim... Svejedno je mob razvaljen totalka. Da ga odnesem kod servisera, to malo manje košta nego mob.... Pozdrav!

Moderator Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa kvaka i je u tome sto je mob sjeban. Jesili probao onaj tutorijal? Nije taj tutorial napian za mobove koje komp prepoznaje,nego za one u banani. Pomocu tog tutorijala vracas mob u zivot,i tek tad ga komp moze prepoznat...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    z8, e66, N82
    Operater
    tele2
    Bodovi
    3.527
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da meni RSD Lite izbaci kakav error onda sam ja na konju, [IMG]C:\Documents and Settings\maliJA\Desktop\error.JPG[/IMG], stalno se onaj vrag pojavljuje on windowsa da ga ne poznaju i ja unutra-van kabal iz mobitela, mogu tako do sutra...

Moderator Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nista onda. Ubodi mob u komp i pokreni rsd. Kad ti kaze da ne poznaje uredaj,samo ga odhebi i nastavi po tutorijalu bez obzira sto error nije iskocio. Ako ti se pak error ne pojavi kad dodes do onog dijela s vadenjem baterije i kabla te vracanje samo kabla u mob u kombinaciji s p2k easy tool 3.9,onda jbg neznam sta mu je... Dakle pokusaj sve po tutorijalu bez obzira sta nema errora na pocetku!

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    z8, e66, N82
    Operater
    tele2
    Bodovi
    3.527
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne razumijemo se! Ja ne mogu raditi ni s jednim programom, RSD ga ne pozna, windowsi ga ne poznaju, flash&backup ga ne pozna, p2k tools također... kad radim repair p2k easy tool javi da mob nije connected.... Kad ga uštekam, windows izbaci iz taskbara da neznam šta sam ja to uštekao, kao da nemam sve drivere dignute ili tako nešto...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    SE: C905, P1i
    Operater
    098, 091
    Bodovi
    14.525
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pokušaj izbrisati drivere!
    Promjeniti USB port.
    Uz malo sreće nije do PDS-a!
    www.karate-nedelisce.hr

"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne (laži) doznaju"

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne razumijemo se! Ja ne mogu raditi ni s jednim programom, RSD ga ne pozna, windowsi ga ne poznaju, flash&backup ga ne pozna, p2k tools također... kad radim repair p2k easy tool javi da mob nije connected.... Kad ga uštekam, windows izbaci iz taskbara da neznam šta sam ja to uštekao, kao da nemam sve drivere dignute ili tako nešto...
    A stari moj...nešto nevalja oko kompa,probaj na nečijem drugom onda.....a ako i tamo bude isto...

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma kaj, nema to veze ako ti se mob prepoznaje kao USB Device Unrecognized, tada ti ne gine TP,nego RSD Lite bi ti trebao prepoznati mob jer ti si napravio BLANK s tim flashom, ako si flashao s R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.shx .... napravi ovo:

Pokreni RSD Lite (preporučan najnoviju verziju, ili koju ja koristim 4.1 ),

Pokreni program P2K easy tool 3.9 ( OBAVEZNO 3.9 verzija )

Na istom programu odite pod " Repair " i odaberite Full repair PDS zone i prvo morate izvadit kabel iz mobitela i zatim izvaditi bateriju iz mobitela ostaviti bateriju vani i uštekat natrag kabel u mobitel mora vam se pojavit poruka na monitoru kompjutera "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" ( ne brinite samo stisnete OK ) .

Ukoliko vam se poruka nije pojavila niste imali upaljen RSD lite 3.5. Sada stisnite Do Selected Jobs pojavit će vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK, pričekajte da program završi.

Ne stavljajte bateriju nazad. Sada na istom programu odite pod " Locks " i odaberite " Unlock SP " i opet izvadite kabel iz mobitela i samo ga zaštekajte nazad / bez vračanja baterije nazad \mora vam se pojavit ista poruka kao u koraku 3 "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" kliknite OK i odaberite Do Selected Jobs pojavit će vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK , pričekajte dok program ne napravi svoje.

Sada opet odite pod " Repair " i kliknite na Full repair PDS zone i opet izvadite kabel i vratite nazad u mobitel ( bez vraćanja baterije ) poruka na monitoru "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" klikni OK . Do Selected Jobs poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " klikni OK pričekaj dok program ne završi.

Skinite program flash i backup 3 pokrenite program i pri vrhu prozora vidite Active Phone Profile odaberite: R4513_v360_08.A0
    odite na " Write data " i odaberite ( gumb Select file ) i uzmite onaj flash fajl Yuet2.2.1 e sada kvačice ostavite samo na CG3, CG7, CG18 { SADA IZVADITE KABEL IZ MOBITELA I VRATITE BATERIJU NAZAD I VRATITE KABEL NAZAD U MOBITEL } poruka na monitoru "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" klikni OK te kliknite na gumb " Write data " kada program završi mobitel je unlockan na sve mreže i popravljena je PDS zona.

SVI PROGRAMI SE MOGU SKINUTI S OVE STRANICE: http://www.esnips.com/web/Unlockv360/
    |\/|0T0r0La

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    z8, e66, N82
    Operater
    tele2
    Bodovi
    3.527
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Skinuo sam sve nove verzije... i ništa novo mi se ne događa... Instalirao sam na sve portove na laptopu one p2k drivere iz Superthreda (to je najnovija verzija???). Probat ću sad za vikend na kompu doma... Hvala puno dečki! Ako šta uspijem bez TP-a javim!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Skinuo sam sve nove verzije... i ništa novo mi se ne događa... Instalirao sam na sve portove na laptopu one p2k drivere iz Superthreda (to je najnovija verzija???). Probat ću sad za vikend na kompu doma... Hvala puno dečki! Ako šta uspijem bez TP-a javim!
    A čuj,kak ti je i night_whisper reko,ti si njega već dobio u Blank mode,pa ti neće ni trebat TP...Samo slijedi ovo što ti je on gore iznad napiso i mora proć...

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gledaj skini ove drivere: http://epp.net.pl/request.php?1 to su driveri koje kad instaliraš se integriraju u sistem i automatski detektiraju i instaliraju mob, kad ćeš prvi put nakon instalacije uštekat mob neka ti bude Flash i Backup 3.07 i RSD Lite 4.1 instalirani i POKRENUTI na desktopu da se osiguraš da povuče drivere, treba ti se pojaviti onak kod sata kao da instalira nove drivere u "balončiću" .

NEMOJ skidati novu verziju P2k Easy Tools nemoj jer s njima mi nije radio ovaj postupak, OBAVEZNO p2k easy tools 3.9 i nakon toga slijedi tutor i javi jel je što uspjelo, ako nije onda ćemo ti objasniti kako TP napraviti...
    |\/|0T0r0La

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    z8, e66, N82
    Operater
    tele2
    Bodovi
    3.527
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Našao sam ja te drivere na netu, probao sam i s njima, ali isti vrag... od početka sam koristio RSD 4.1, p2k easy 3.7 (skinuo sam sad 3.9) i f&b 3.07...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Operater
    tomato
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam imao isti problem...night_whisper mi je rekao istu stvar... mobitelu ne gine tp. jos mi je rekao da napravim PDS repair ali to je pogorsalo stvar, bar u mom slucaju...

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajde ti meni reci ko moze rijesit tvoj problem??? nemoj biti ljencina, kad vidis duzi post onda ga i procitaj, i probaj napravit po njemu. ja mislim da netreba testpoint, nego samo ti neznas instalirat drivere, ili si sjebo bootloader pa mob vise nezna koji je model, pa nemoze uhvatit drivere. probaj ga bacit u bootloader mod(*+#+crvena), i spoji ga s kompom, ako ti sad komp ne prepozna novi hardver i ne trazi drivere,stim da mora rsd bit upaljen(svejedno koja verzija), onda sada trebas stavit novi soft gore zato jer si zajebo nekako stari soft.a to tako da napravis tp fizicki, a mislim da ima negdje metoda bez tp-a da se otkljuca mob a i stime popravi pds zona, a ako mozes popravit pds zonu znaci da mozes izostavit tp a znaci da mozes puknut gore neki kompletni backup ( mislim da je najbolje za ozivljavanje neki backup vodafonea ili origigia), tako da istom metodom preko p2k easy toola, zaobidjes tp, i onda umjesto unloc sp, odes na flashing ili flexing(nesjecam se kak pise), i puknes soft gore.

P.S. mob se sigurno da oziviti, samo nemoj sam ako neznas, jer nebudes nista napravio, prvo procitaj sve i probaj shvatit kaj si procitao. i BTW slusaj kaj ti night whisper govori, on ti zna jako puno o tome, vise nego vecina! pozz
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u svakom slučaju, ako je mob ili u blank modu, ili u flash modu, driveri će instalirat mob u modu kakav je. i prepoznat će ga svakako. meni isto nije jasno kako ima sa tim problem. kao da će TP riješiti problem drivera.

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma brijem da su ovo driveri.
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao stunk Pregledaj post
    ja sam imao isti problem...night_whisper mi je rekao istu stvar... mobitelu ne gine tp. jos mi je rekao da napravim PDS repair ali to je pogorsalo stvar, bar u mom slucaju...

LOL ovo nemože biti istina PDS popravak može JEDINO POPRAVITI stvar u SVAKOM slučaju, da PDS popravak pogorša stvar nemoj više govoriti jer će se GoGs popišat u gaće od smijeha

Dakle ako ti mob nemože zapisati s TP flash file, znači PRVO popravak PDS onda flash s p2k easy tool 3.9 ili RSD ili F&B3
    |\/|0T0r0La

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    z8, e66, N82
    Operater
    tele2
    Bodovi
    3.527
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam 2 motorole v360, jedna radi, drugu komp ne pozna. Sa ovom koja radi sam instalirao drivere na sva 3 usb porta na laptopu po nekoliko puta... Ova druga se jednako ponaša kad su driveri gore i kad nisu. Probao sam instalirati ispočetka drivere sa ovom koju komp ne pozna, ali ništa se ne javlja... Flash mod se ne pali. Drivere sam instalirao po onom tutorialu sa foruma. Probat ću doma na kompu još...

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onda ti jednostavno mobitel zmrdal Bootloader i PDS , znači pravi TP onda popravak PDS i onda preko TP opet Flash ISPRAVNOG monsterpacka
    |\/|0T0r0La

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    n95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja se i ovde prepoznajem! Kako stavim telefon na usb, izbaci mi poruku USB DEVICE NOT RECOGNIZED!!! Ne znam shta da mu radim vishe poludeo sam!!!

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Operater
    tomato
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sry mozda ja grijesim... al radio sam sve kako treba napravio je on meni pds i sve, al se nije palio. poslje ga stavim na usb i :USB DEVICE NOT RECOGNIZED.
    mozda grijesim al...

Zatvorena tema
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Komp ne prepoznaje kameru
    By daspei in forum Digitalne Video Kamere (Camcorders)
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 11-12-2007, 17:32
  2. Komp ne prepoznaje USB
    By yager in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 06-10-2007, 17:43
  3. Komp ne prepoznaje mob?
    By FatalERROR in forum Motorola
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 18-04-2007, 18:55
  4. Komp mi ne prepoznaje mob (v300)
    By blue_dragon in forum Motorola