pozz
Bio na zanimljivim vježbama i dosadnom predavanju. Lijep dan...![]()
potpis od rijeci do rijeci..
nemoguce je usporedjivati ST i BSG, jer, osim radnje smjestene u buducnosti i svemiru te serije nemaju nista zajednicko! totalno razlicit koncept svega - likova, problematike, cjelokupnog zeljenog produkta!
ST gledamo mi koji volimo mastati i zabrijavati si na raznorazne tehnoloske blagodati koje buducnost "donosi" (ne, ja fakat ne ocukejm da cu za koju godinu imati teleporter, al da mi je fascinantano medjuostalime gledati ST zbog njega, to jest!). fascinira me kolicina i kvaliteta maste prvenstveno koja je ulozena u sve serijale ST - a.
BSG nit ne gledam, jesostavno mi nije sjela.. od nekoliko napol odgledanih epizoda shvatila sam da je drustvo u qrcu, da se vode ili su se u bliskoj proslosti vodili neki ratovi i u biti citava serija se vrti oko toga. onak, malo je psiholoski nabrijana. kad je SF zanr u pitanju, izmedju psiholoske i tehnoloske serije - biram tehnologiju!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pozz
Bio na zanimljivim vježbama i dosadnom predavanju. Lijep dan...![]()
Україна
Bio na poslu... Doma srezao neke ploce od drveta za svoj mali projekt za koji cete bit obavijesteni tamo u racunalima pod ostalo... Idem kod zenske iz zivotnog osiguranja da mi smanji mjesecnu ratu jer me je zadavilo i osto sam bez para. U 7 nogomet,pa pod tus,pa na pivu... Jako lijep i suncan dan ovdje kod mene...Pozz!
![]()
Luna, si ti svijesna kak ovaj tvoj post izgleda na mobu?!
Idem na bolovanje sa scrollprstom.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
jako fino![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Slažem si konfiguraciju novog kompa, bogami teško...
Nda na temelju toga niti možeš ocijeniti seriju, niti možeš reći da je lošija, jer eto nisi odgledala a bome niti shvatila o čem se radi...
Nakon odgledanih svih epizoda ST-a, od Kirka, Picarda, Siska i Voyagera, i odgledanih BSG-a, mogu komentirati koja valja a koja ne...
Jedino T-maca može komentirati, on je gledo sve, mada se on isto tak ne računa kad je zagriženi ST-ovac, te pripadnik federacije![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Tko ide za vikend na Bundek?
helou, ono, a di si ti procitao da sam ja napisala da BSG ne valja? ja sam samo napisala da meni nije sjela i da se ne moze realno usporedjivati sa ST - om! voc d problem?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ajde La_Luna u nedjelju na Bundek...nemoj da slučajno visiš i paziš na forum..nitko ga neće uzeti![]()
idem nafinuti Luis Amstronga![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
odmaram na kompu nakon 2 sata treninga . . .![]()
![]()
inače, kaj ima ljudovi?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
a nista posebno...
dosadjujem se,nisam par dana bio vani,nista mi se neda,neispavan...![]()
ooooooooooooooooo di ste..vratia se shime..di je bia?? pod suncem se krija i meku guzu u krevetu grija.. sad je vani grah sija
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
da ziher nijedan odgovor od ponoci O.o
Nema žive duše....![]()
ah...auuuu idem u daschau XD
idem malo prosetat ._.
dosadno mi je kad mi drift city neradi
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
boring.....
no, shit sherlock![]()
bokšić mokšić
kaj tu ima
vidjela sam danas chellexa u maraschinu
prepo me čovjek nije normalan
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Smorio sam se, skoro čitav dan učio
Uskoro kolokviji iz svih predmeta.
Kako ste vi?![]()
Україна
Bookmarks