a lijepo su te upozorili da samo napravis backup. pc suite sve automatski napravi. apsolutno ti sve spremi, stavis novi softver i onda restore podataka i nista ne bi trebao namjestat
a lijepo su te upozorili da samo napravis backup. pc suite sve automatski napravi. apsolutno ti sve spremi, stavis novi softver i onda restore podataka i nista ne bi trebao namjestat
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
ako si vec updateao firmware onda ti je kasno, ako nisi, instaliras pc suite, i skroz dore lijevo ti je ikona backup kad ga pokrenes. izaberes to, onda ce se pojavit 2 opcije, backup i restore. izaberes backup, oznacis sve podatke koji ti rebaju i dalje ce sam. onda stavis novi firmware, pa ponovis sve sa pc suiteom ali ovaj put ne ides na backup nego restore, i to je to. radi sve savrseno i sve ce ti bit sacuvano. jedino ako koristis wlan na nekoj zasticenoj mrezi ti nece bit sacuvani certifikati, ali to je jedina stavr koju sam zamjetio da fali
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
evo imam ja pitanje jel one nokia sta im pise na pozadini nseries su novije i imaju malo bolji slide nego one kojima samo pise nokia jer namjeravam kupit n95 staru 4 mjeseca pa da znam posto na njoj pise nseries
Na obicnoj N95 mi je slide bio odlican,nakon 3 mjeseca je bio kao i prvi dan,a na ovoj sada i nije bas nesto...ovisi,kazu da se u novije N95 ugraduju bolji slideri,sad dal je to istina...
Bookmarks