može se flashat, si razmisljao mozda o N73? Malo skuplji, al po meni mnogo bolji fon
Kontam prodati K610@W660. Sto bi mi preporucili da uzmem umjesto njega, uskoro ce mi rodjendan, pa ne mogu se odluciti.
Mislio sam W810 ili N70, uglavnom da ima sve: blic, radio, AF nije toliko vise bitan, media player, povoljne memorijske kartice i dobar zvuk na ext zvucniku i slusalicama, da je glasan a da ne krci.
Jos jedno OFFTOPIC pitanje: moze li se N70 flashati u N70 ME? Cuo sam prije godinu dana da moze jer su HW isti samo drugacija maska.
može se flashat, si razmisljao mozda o N73? Malo skuplji, al po meni mnogo bolji fon
ja bi definitivno dao malo više novaca i kupio N73...
extra zvučnici, AF, blic, veliki displey, radio, za gledanje filmića i slušanje muzike možeš instalirati neki player
N70 je već malo stariji model...
I da, može se fleshati u ME, kao što se može fleshati i n73 u n73ME (makar nema neke potrebe jer su playeri isti i kod obične verzije)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
za malo novaca si uzmi W810 i bit ces super zadovoljan jer ti je N73 ipak dosta skuplja.
W810 ima 2.0 mp kameru sa AF-om i radi odlicne fotografije.
slazem se, imao sam w810i i radi najbolje slike u kategoriji 2mpx![]()
Bolje dodaj malo novaca za n73 ili kupi w810...
Moja preporuka je također W810 ili neki od novijih SE sa kamerom 2.0 MPx
Uhhh...ima li cetvrta opcija![]()
Nemam bas toliko novca za N73
reci koliki ti je buđet za mob
oko 200-ak kn, u BiH je to 60 KM, dakle rabljeni telefon.
moj je procijenjen oko 525 kn, tj 150 KM, a N73 kosta oko 1050 kn tj 300 KM, a N70 oko 700 kn tj 200 KM, a oko 700 kn tj 200 KM vrijedi i W810, mada ja bih najradije symbian, da malo promijenim, vec dugo uzimam samo SE. kalkulacije su tu pa predlozite ljudi (calc.exe cuda cini)
a onda N70 i mirna Bosna ;P
ako planira symbian zasto ne N73? puno je bolji i noviji izbor od vec zastarjele N70.
sto se moze takav mi grah pao...
uzecu najvjerovatnije n70, mada jos nije definitivno odluceno, jer ovi sto prodaju rabljene ne vole bas zamjenu, buduci da mi mob nije u cvijetu mladosti...
et uzeo sam n70, sad slijedi flash u me. kamera je straha i zoom je prelood. hvala svima koji su ucestvovali u pomoci oko izbora, ovo moze lock.
Symbian rulz![]()
Bookmarks