to je i meni bed (nosit mob na servis- mehanickog kvara)
zato jer su mi, jednom, kao trebali ocistiti kontakte, pa sam dobio na novo flashan mob (a nije bio nikakav problem u softu)
samo sta tad nisam imo pojma o flashanu pa ne znam koji je cid bio
to je i meni bed (nosit mob na servis- mehanickog kvara)
zato jer su mi, jednom, kao trebali ocistiti kontakte, pa sam dobio na novo flashan mob (a nije bio nikakav problem u softu)
samo sta tad nisam imo pojma o flashanu pa ne znam koji je cid bio
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ne znam ja za sigurno da ti nece dici CID, samo logicki pretpostavljam.
Mozda najbolje da ih nazoves i pitas.
da li je moguce na servisu da se sim lock promijeni? imam cid 53 (slucajno sam seus upalio i on je napravio update na cid 53)
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
danas sam sa seusom opalio v640i, po x++ je bio cid 52 i tako je i ostao sa RCA0029 na REA030 i usput mi maznuo temu nestala.
Dobro zna li tko čime se i ako fleša v640i, x++ kaže not suported, setool isto dakle ničim?Nestala mi java igre i aplikacije i nikako naprijed.
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
hvala,
ma nije modanje nego fleš radi popravka, znači moram u servis SEUS nije upalio, pas mu mater,
mislim da da. uopce ne vidim razlog zasto bi ti dirali soft. Tipku ce ti zamijeniti u roku dvi minute, jedini je problem ta ledica, ako je crkla, onda ti nece dirat soft, ali mozda je i softverska greska! Uglavnom naglasi da ne zelis da ti prckaju po softu ako je hardverska greska, ako nije da te obavijeste prije jer imas nekih vaznih podataka na mobu koje moras skinut prije![]()
cvita
ako ti bude morao mijenjat led... mislim da ce ti morat stavit novi soft, al nisam 100% siguran!
###1410989180026
Bookmarks