kaj to ima veze kaj se ne kuzis u kompove? dovoljno je samo da se nekome jadam i psujem u slusalicu
i kak to mislis da cu nocas slagat komp?! vot? pa ne traje to citavu noc?! ne! zar cu i ovo malo soušl lajfa ostavit na kompu?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kaj to ima veze kaj se ne kuzis u kompove? dovoljno je samo da se nekome jadam i psujem u slusalicu
i kak to mislis da cu nocas slagat komp?! vot? pa ne traje to citavu noc?! ne! zar cu i ovo malo soušl lajfa ostavit na kompu?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pa dok napraviš backup potrebnih dokumenata, fajlova i sličnih stvari, pa dok formatiraš hard, pa onda instaliranje "prozora", instaliranje programa, vraćanje podataka...
mislim da ako kreneš uskoro, možda i stigneš još i izaći van...
makar, nemora biti...
Šalim se, stići ćeš sve! Netreba toliko dugo da se sve instalira...
A što se tiče ovog za psovanje, slobodno nazovi...javit ću ti se i ostaviti mob negdje sa strane...![]()
pa ti psuj, viči i deri se do mile volje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
heeee, napravih bekap! jos samo exportam bukmarkse i dec it! sve sprzeno.. sam da mi bratic donese sidi i da si ga preprzim.. ou, jea, nemam vlastite vindouze na sidiju.. a prek mininove nisam nasla nis zadovoljavajuce..
ugl.
idem. smtarjate se upozorenima.
mob mi je tu.. pripravan![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Piiiiip
(baterija na crvenom)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Govor mržnje? Kakav si ti to uzor drugima ccc
Nego, ima tko da se okladimo na Lunin račun?![]()
![]()
![]()
e, alo!! ilegalne radnje! koristis cetaru za zaradu!?
sad cu te banat!!
Tišina, napravit ću od tebe origami figuru..
Eh kad smo već kod toga...![]()
k'o da smo u braku..
njanja. kakav origami? mrs tamo ucit. i dezurat kraj telefona.
i, naravno duso da je tvoja uvijek zadnja.. ajde, reci, cekam te![]()
već vidim novu temu; Windowsi mi ne vide Hard![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Da, draga..
Morski pas nanjuši kap krvi u krugu od kilometra.. E a ja osjećam da će biti litre i litre krvi što po zidovima, što po mojoj kuhinjskoj pregačiOver!
Idem napravit papirnatog slona.
Koja lopuža, vrag, satan i sve s primjesama crvenog kao i Zoran Milanović (sa ili bez batine, totalno svejedno)
Ico odustajem od klađenja, koeficijent na dvojku je 0.9, nema smisla..
kadim se da bu sljedeči put postala sa susedovog kompa![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Idem gledati novu epku BSG-a![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
No...sad ste frajeri....a kad vas Luna iznenadi sa novim friškim widowsima,bute zbegli u prvu živicu kaj nađete....![]()
Ja još uvijek skidam 720p verziju...nije mi se još skinula. ***** li joj ****nina!!!
Ako nekog zanima HD sadržaji, otvorene su registracije na hd-bits.ro. Ima finih stvari tamo, uključujući i neke utakmice UCL-a![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
bokšićrazmišljam jel bi išla van večeras il ne...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ja znam da ne idem,vec 3 subota za redom kak kisa pada...
pa kakve to veze ima....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
trazim neki dobar onaj elektricki brijac![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
mokro suhi brijač
onaj kaj reklamiraju u onom top shopu
Bookmarks