Odjoh prodat stvar koju sam postavio u oglas prije 3 mjeseca i za koju mi se lik javio tek sad. I tko kaze da strpljen nije spasen
I nigdje da nadjem Chronice iz Narnie u 720p kvaliteti za skinut. Nasao samo 17 GB verziju u 1080p, ali nece mi se vrtit.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ljudi jel vam se kad ovo desilo,imam kulju iz matke i jutros se budim u 7h sav sretan jer sam ispravio matku,krenem u skolu milina pjevusim...dodem na matku i pita me profa kad cu ispravljat matku i ja onak,pa ispravio sam i onda se sjetim da sam sanjo...cjeli se raz smijo a ja se ponado..
ot: gledam farmu
LoL. Ja jednom dobio kulju iz matise i kad sam razgovarao sa starom, rekoh: "Sta se ljutis? Mog'o sam ne dobit nista."To ju je nasmijalo. Hehe.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
čekam da se spuka film (eta: 1d:8h)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
došao doma . . .
bilo ludo i nezaboravno . . .
sutra rano dizanje, pa pravac čk . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
dobro jutro svima koliko vas ima, a i onima kojih nema . . .
idem prošetati psa, pa polako za čk . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
poz ljudi...eo pijem kavu...ovdje mrtvo..
Poz
Evo i mene nakon nekoliko dana. Odmarao sam od interneta.
Україна
popio kafcu,sad vozim staru u ducan..pozzz...
gidi jap!
op...pozdravljam samoo![]()
![]()
http://crnokosa_zg.pticica.com
I'll put a spell on you...
Popio kavu,zapalio duvan i gledam u ekran... Slusa se Miracle drug (U2) stavio repeat i uzivam...
A na piratebay-u, btjunkie-ju...Iako su ti tamo uglavnom filmovi i serije u HD-u. Ostalo je sve manje-više standard def. Ono ima nekoliko torrent siteova koji serveaju HDTV materijale, ali uglavnom su privatni, a invitation tamo dobiti je puka sreća...Najbolji je www.bit-hdtv.com.
Pozdrav svima...
Neradim ništa...
ubijam vrijeme...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Drugim riječima, ne znaš "šta bi radio od sile" (kako to moja baba kaže) pa dosađuješ po forumu![]()
odustala od učenja i pogledala novu epizodu Galactice...
užas! učenje je bilo zanimljivije...kako su samo uspjeli snimiti 2 epizode za redom u kojima se ništa ne događa, nije mi jasno...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
idem srusit sistem.. formatirat hard.. i tak to..
ak me nema nazad.. znate da sam uyebala stvar, da sam tipicno zensko i da ne zasluzujem biti mod na tehnickom forumu..
a vi, koje imam u čelularu.. odglumite ispraznjenje baterije. odmah sada odmah. osim ako bas izgarate od zelje subotnje poslijepodne provesti obajasnjavajuci jednoj zeni kako se przi bootabilni sidi, kako se formatira hard i kako se instaliraju vindouzi..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks