ima li igdje u zg-u hpm-82 i po kojoj cjeni
hpm-70--- može info kak se cijene trenutno kreću jer po netu uočavam cijene po 260 kn al prije bar 3-4 mjeseca pa...ima li jeftinijeg
kod mene sada hpm 70 desna slusalica radi kako treba a lijeva je dosta tisa,
zna li neko do cega je to?
nisu orginal?...možda...a možda je kvar
ovako,nakon brojnih čitanja po netu o ovim slušalicama odlučio sam ih kupit. kupim, stavim one dve gume na sluške (najmanje), nagoram u uha kolko ide pustim muziku i ono wtf... zvuk je skroz mutan a bassa skoro nema (mislm da one sluške s onim mp4 playerima imaju više bassa). malo sam gledo 3.5konektor na sluškama i pri kraju malo žice vire van, e sad, dali to može bit razlg tome šta zvuk ne valja ili su jednostavno cijele slušalice u kurcu?
ma kakve drivere, slusalice ti nisu u redu. da rade kako treba imao bi super zvuk!
cvita
pa imam hpm62 i rade bez greške. a i probo sam hpm70 na još 3 moba i na svakom isto.
jel moguće da je stvar u konektoru?
slusaj prijatelju, ne znam o kojem se mobitelu radi, ali sa originalnim driverima bi mu trebao bit super zvuk za prosjecnog korisnika. mozda zvuk moze biti i bolji, ali to nije bitno. bitno je da se u njegovom slucaju sigurno ne radi o driverima. on ima problema s necim drugim, tj. slusalice su vjerojatno negdje ostecene.
Nadji jos u nekoga te slusalice ili neki drugi model (koji dolazi sa onim 3,5 mm adapterom), pa prespoji prvo onaj dio sa slusalicama pa isprobaj, pa onda dio kabla koji ide od prikljucka za mobitel do onog adaptera, pa ces otkrit u kojem je dijelu kvar. uglavnom odnesi na servis pa vidi sta im je i isplati li se popravljat!
cvita
kvar nije u konverteru to sam probo sa drugim slušalicama. a sluške sam evo sad na komp spojio (hpm70) i ista stvar, znači u driverima nije problem.
ne rade. rade al ko da i ne rade.
e pa otkrio si kvar, jupi, a sad fino u planinsku (ako si iz zg) i pitaj koliko kosta popravak, tj. isplati li se!
cvita
jel neko ima iskustva s tim popravcima i kolko otprilke koštaju?
1. pretrazi malo forum, kao sto vidis, tema o tim slusalicama postoji
2. procitaj pravila o naslovu
3. dosta glupih komentara
iPhone 5s 16 GB
Skoro 100% sam siguran da ima itekako veze s tim sto ti vire zice.
Naime, ako ti se odspoji masa tj. uzemljenje, onda se zvuk cuje "ko iz bureta".
No bez obzira na zvuk, ja bi takve slusalice vratio istog casa. Definitivno nije normalno da zice vire van.
pozdrav,moje su me pocele zezat,original su,garancija je istekla,gube kontakt na onom spoju,ne sa mobom nego ondje di se mogu otkacit i stavit u neki mp3 player,kad malo vrtim to i sl vrati se zvuk,dal im ima spasa ili bacit i kupit novo..?
gidi jap!
IMHO, nema spasa. Mozes jedino odrezat dio tog kabla i zalemit drugi konektor, ali u najboljem slucaju izgledat ce ruzno...
Bookmarks