...ajmo ispočetka:
...stoga, svi postovi BEZ PRAVOG ARGUMENTA biti će obrisani...Izvorno postao Pravila
...a određeni korisnici su već dobrano pred prekršajem, stoga neka se suzdrže ili će dobiti zasluženo...
Ovak...dolazi mi u obzir samo kupovina u VIP centru...imam tamo dobar popust...
u obzir dolaze samo nokia i sony ericsson...makar sam više za nokiu...
mobitelu su u istom cijenovnom rangu...
e sad mene zanima vaša mišljenja...
strah me što je njoka slide...i mogla bi se rasklimat...a opet mislim da pikanje po p1 postane zamorno nakon nekog vremena...wi-fi mi je dost koristan a to oba imaju...p1 mi je bolji zbog večeg displaya...ali njie ni na n81 display za bacit...+ one tipke gore iznad displaya na n81 su sigurno korisne na netu i drugim glupostima...n81 ima i prednost glasnijeg zvučnika kolko znam...
neznam...zanima me mišljenja onih koji su koristili ili bar jedan od njih ili oba...
kamera mi nije bitna...bitan je blic za snalaženje u mraku..to imaju oba...
vs
grrrr
...ajmo ispočetka:
...stoga, svi postovi BEZ PRAVOG ARGUMENTA biti će obrisani...Izvorno postao Pravila
...a određeni korisnici su već dobrano pred prekršajem, stoga neka se suzdrže ili će dobiti zasluženo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1982
ova usporedba i nema nekog smisla jer oba mobitela pucaju na potpuno drugaciji profil korisnika.
P1i ima TS,razne poslovne aplikacije,qwerty tipkovnicu,Wi-Fi,dodatni GPS modul....
N81 je glazbeno orijentiran symbian sa puno mogucnosti koje su ipak vise okrenute multimediji.
Pa nek raspravljaju ljudi, bitno da se ne svađaju i ne psuju.
A ove rasprave su ionak upitne, ko i one kad se symb i dummy uspoređuju.
Al nek, svak ima svoje veselje...IMHO, afkors![]()
Stari, kak si?!?
neznam meni oba vuku na multimediju jer je to ono što ja zapravo tražim...p1 ima recimo dost velik ekran...n81 ima manji ekran ali više boja i istu rezoluciji na manjem ekranu(što je ito plus)...problem kod p1 je što neznam dal će mi dosadit pikanje sa stylusom nakon nekog vremena...a kod n81 neznam dal će mi se slide zmrdat nakon nekog vremena...tako da me zanima
n81 dolazi u paketu s 2GB karticom a p1 sa 512...pa me ispadne jeftinije jer nemoram kupovat karticu za 200kn...
zar nema i n81 wi-fi
Bookmarks