pa kakav si ti to romantičar?
večera doma, svijetla prigušena, svijeće, lagana opuštajuća muzika, . . .
*ebeš restorane . . .
doma se poznaju junaci . . .![]()
Pozz svima. Kak vec vidite iz naslova treba mi neki restorancic (negdje u ZG), razlog: cura i ja slavimo godisnjicu, i po mo mogucnosti neki normalni, ne prefancy ili preklosarski...aj ak ima netko neki pametan prijedlog bio bi veoma zahvalan, hvala unaprijed...![]()
May the Force be with you.
pa kakav si ti to romantičar?
večera doma, svijetla prigušena, svijeće, lagana opuštajuća muzika, . . .
*ebeš restorane . . .
doma se poznaju junaci . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
hehe, znam doma je najlijepse, al ono...nije svaki dan godisnjica, a i ja bas neznam najbolje kuhati, a moja voli takve stvari (candlelight dinner i te stvari) pa sam ju mislio iznenadit...
![]()
pa di ćeš boljeg iznenađenja . . .
domeka, sve pripremiš . . .
tjesteninu zna svatko skuhati, a uz nju zna biti romantično . . .
desert se lako riješi . . .
kuću valjda znaš sam dekorirati, a pošto ti cura voli takve stvari, biti će joj bitno da je od srca . . .
i to joj je najbolje iznenađenje . . .
jbg, sad sam otkrio svoju romantičnu stranu . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
imali smo takvu temu.. sjecam se da jesmo, al je ne mogu naci.. Ico, pomagaaaj, topic je bio tvoj..
a dok ne dodje Ico i ne prenese svoja iskustva s restoranima, ja sa stajalista jedne zene mogu rec da mene restorani ne odusevljavaju. mene bi odusevio piknik.
al ono. to sam ja. ne slusaj mene.
mislim da je Ico na kraju odveo dragu u Boban i da je bio zadovoljan.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
mene mc donalds
di ces bolje romantike od mek menija![]()
Ja se pridruzujem zagovornicima ideje da doma napravis veceru. Vise ces se napatit, otprilike jednako potrosit, ali dobit ces puno vise bodova (ako cura skuzi trud i volju). Nemoj radit pastu (tjestenina), to odaje da si zelio nesto nabrzaka pa nije bas najbolje za ovo sto zelis. Lijepo odi na www.coolinarika.com ili Gastronaut, ili na YouTubeu pogledaj neki video J. Ollivera i kopiraj recept. Slijedi upute doslovno (pogotovo za desert) i neces fulat. Ako si bas nespretan u kuhinji, napravi svojima dan prije rucak (i naravno testiraj meni).
Ako si bas zagrizao na restoran, ima jedan simpatican tamo u Tkalci, otprilike preko puta O. Twista. Onako se ide uz stepenice do ulaznih vrata od restorana. Ne mogu se sjetit imena nikako...
Ja bi ti preporučio Maslinu u Cvijetnom. Tjestenina i pizza, do jaja.
Nisu baš svijeće al ugodan ambijent i odlični konobari, o hrani da ne govorim. Tamo sam ja curu par puta odveo, zadnji put na valentinovo.
Jest da je malo skuplji, ali vrijedi, vjeruj!
Isto tako dobar je i Fort Apache Steak House u Strmcu, pokraj Svete Nedjelje.
Jedino, ak nemaš 18, za tam ti definitivno treba auto.
Al ono je praaaavi doživljaj.
Stari, kak si?!?
a da se odlučite za recimo popodnevnu šetnjicu? ili možda ZOO pa šetnjica? ono, cijelodnevna zafrkancija, smijanje, veselje i zabava, navečer se lijepo utaborite doma, pogledate neki filmek lijepo i to okončate sa maženjem?
onak, moje viđenje... mislim da će ostat u puno ljepšem sjećanju nego monotoni restoran.
i da, zaboravio sam... neko lijepo iznenađenje joj pokloniš u trenutku kad vam bude najbolje i najzanimljivije...![]()
Da, sve je to lijepo, šetnjica, a kaj kad ogladni cura nakon?
Po meni najbolja stara dobra kombinacija; večera, kino, i za kraj maženje i ... hm, da.
A doma je malo upitno pošto ste još mladi, eventualno ak starce stjerate negdije![]()
Stari, kak si?!?
Žizus , pa nece ic na romaticnu vezu , slave godisnjucu , na pizzu i tjesteninu
jos dodajte žuju sa strane samo![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ivica i marica u tkalčićevoj.. baš je slatkičkiak nećeš niš fensi šmensi
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Planirao sam i da doma nes napravim...nije meni bed skuhat nes, dekorirat itd...al treba se rjesit najveceg problema...starci...![]()
A do sada nismo nikako jos bili negdje na veceri, pa je ovo savrsena prilika...Hvala na prijedlozima, budem pogledao te resorane malo, pa mozda cak i napisem review![]()
Gle, kad ovak pišeš, vjerojatno ni nisi bio tamo.
Jedna od najpoznatijih pizzeria i spagetteria u Zagrebu.
Samo velim da mi je ambijent i klopa obični i nije tipična pizzeria, po tom je prepoznatljiva, ima svega na meniju.
Uglavnom, za valentinovo sam moro rezervirat, i inače je gužva, ak vam to kaj znači.
S tim da je miješana 38 kn, al vrijedi
Stari, kak si?!?
ma ak se već vodi na večeru onda je odvedi na pravu večeru u okrugljak, gušte ili u stari puntijar
ak oćete pizzu preporučujem oro gorou oroslavju
![]()
Zadnji uredio Tetronic : 12-04-2008 u 18:27 Razlog: spajanje postova
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Casiano - Rebar (kod Jordanovca)
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks