posto vas je svakako malo, jel bi se dalo to prebacit na cetvrtak 13.03. ili nedjelju 16.03., ili nesto drugo tako da nije petak i subota, pa bi dosao i ja...![]()
Hm, samo četiri sigurna, a dobro, bumo vidili.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
posto vas je svakako malo, jel bi se dalo to prebacit na cetvrtak 13.03. ili nedjelju 16.03., ili nesto drugo tako da nije petak i subota, pa bi dosao i ja...![]()
cvita
Iako teška srca, moram napraviti ono neizbježno. S obzirom na "ogromnu" zainteresiranost za sastanak, upravo smo ostala samo trojica sigurnih, nema mi druge nego sastanak odgoditi na neodređeno vrijeme.
Molim one koji su nakon prošlog sastanka tako gorljivo bili za ponovni sastanak, a i sve druge zainteresirane, da u slijedećem tjednu razmisle o eventualnom novom datumu. Kako su me ovog puta navukli na tanak led organizaciju budućeg satanka prepustit ću nekom od njih.
I neću im zaboraviti da sam dva dana na koljenima molio ženu da me pusti, a sad moram objašnjavati da ništa od toga. I opet ću za neki budući datum morati klečati.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A kako bi bilo da se ova ostala dvojca zalete do Karlovca ili Duge Rese?
Neka balkanac popelja brlju pa da se nađemo na pola puta negdi,i to je ok reiješnje,pa da zalomimo![]()
Zadnji uredio Ro@m : 10-03-2008 u 17:07
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Ja jednostavno nemam neki pošten izgovor,onak,ne da mi se![]()
LOL...******...danas mi rođo slavi pa nemrem...tako vam je kad ste uzeli loš termin![]()
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
E pa sad, kad se dogovarao termin, većina je šutjela. Zašto onda nisu predložili drugi?
Slijedeći susret organiziram ovako: Kad me put nanese u Zagreb, nazovem par ljudi s ovog foruma, tko od njih može doći dođe. Mjesto dogovorimo za pet minuta. Ako se još nekog sjetimo nazovemo ga i družimo se dok nam se druži.
A s ovim dogovorima tjednima unaprijed i isprikama pet minuta prije više se ne želim zamarati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nemrem doc...nemam kak...
...reper u duši...
MOJ BLOG
Dobro ljudi,očemo kaj složit da se nađemo,već dugo nismo...
ja bi doso al kad bi bilo oko 2 il 3 subota il nedelja
dakle, pošto su mnogi pokušaji propali, ajmo sad probati ponovno . . .
dakle:
dana 18.04.2008. skupili bi se, MI, forumaši cafemobila foruma na lokaciji koju ćemo naknadno dogovoriti . . .
pozvani su svi koji se žele zabaviti, upoznati nove ljude, popričati o tehnici, životu i inim temama koje vas zanimaju uz dobro društvo i obilje zabave i smijeha . . .
oni kojima će to biti prvi put, ne morate se sramiti, kroz 5 minuta upoznate sve i pričate kao da se poznajete cijeli život . . . (trust me, prošli put mi je bio prvi put . . .)
svi su dobrodošli, tamo ne postoje nikakve razlike, svi smo jednaki . . .
stoga, ko je zainteresiran, upisujte se dolje . . .
1. bbbrljo![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
vako, pazi vamo, brljo pokrenio inicijativu uz moj blagoslov..
skrecem vam pozornost na svoj sig..
upisujte se dole, inace nece biti dobro..
oke, ajmo sad za ozbac..
dakle, datum imamo, nije nit prerano nit prekasno, fino se izorganizirajte, vrijeme cemo ostaviti fleksibilno, uvijek se mozemo dogovoriti i doci pred one koji nece znati naci lokaciju, blabla, to su sitnice..
a sto se lokacije tice, ja predlazem onu od proslog puta - Maxi pub
a sad, idemo na posao:
1. bbbrljo
2. La_LuNa
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
hmmm,kud baš 18-og,tad je baš Thompson u Karlovcu,al nwm,još ću vidjeti.
Najvjerovatnije da ću doći,al niam još siguran.
Lokaciju prihvačam.
Tamo je najbolje.
kud baš 18.4. tad nemogu...
Dajte neki drugi datum, tjedan dana kasnije, 2 dana kasnije...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dajte ljudi...
dajte pomaknite to okupljane na neki drugi dan... (neku subotu recimo)
a ma...
dogovorite se oko datuma kak vam pase.. kak vecini pase.. meni ne pase subota bas, al boze moj, prilagodit cu se..
isli smo predlagat petak prvenstveno vodeci racuna o nekim ljudima koji su van zagreba, a postoji sansa da dodju - njima u pravilu petak vise odgovara..
ako sam u krivu, ispravite me..
i sam da velim, meni sve odgovara osim 25. 04.
tada sam na svadbi (ne svojoj, daklem, nemrem vas zvat tam)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
meni subote nikako ne pašu, i ako je u subotu, morat ćete računati bez mene . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ma ništa... nek stoji taj 18.4...
ja neću doć...
Imam važnijeg posla...![]()
![]()
nisam dugo na forumu ali interesirali bi me susreti na jugu lijepe nase
Evo da se službeno prejavim
a sad, idemo na posao:
1. bbbrljo
2. La_LuNa
3. Ro@m
ajte ljudstvo,di ste svi sad,ajmo još malo pa nestalo mjesta
Ako ništa drugo,bacit ćemo dernek kod bbbrlje pošto je on direktno u gradu![]()
Ev da se i ja prijavim, ako će doći malo više ljudi. Nije da nije ponuda i sada loša![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
dodem i ja ak bu vas jos malo vise
a di? meni 18. pase.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Maxi Pub,piše gore.staro mjesto.![]()
Bookmarks