Kupi joj W580, to je ipak daleko ljepši mob za cure od W880.
Više ima dušu i simpa je.
W880 je višeo onako elegantni poslovnjak
Ja sam je pito i za k770, njoj se naravno ne sviđa, ipak je curama dizaj nabitniji!!![]()
Po meni je K770 najbolji izbor, jest da je malo i skuplji, ali 3.2.... Premda ne kužim zakaj majmuni nisu stavili xenon?
Dakle da čujem, w580 mi je lijep kompaktan i pretpostavljam izdržljiv mob, mislim da im je i ekran tu negdje. Zanima me da li su kamere iste, w88o nema autofocus, jel?
W880 mi se sviđa zbog svoje debljine, tj. tankosti.
E, da 880 ima 1 gigu a ovaj drugi 512 Mb, to curi nije presudno.
Uzimam na pretplatu, ova 2 500 kn, K770 900
Hvala!
![]()
Stari, kak si?!?
Kupi joj W580, to je ipak daleko ljepši mob za cure od W880.
Više ima dušu i simpa je.
W880 je višeo onako elegantni poslovnjak
Ma tak sam i ja razmišljo. Al fakat me iznenadio čvrstoćom, i onak lijepo svijetli tatrane
Nego, jel zna tko jel ima u paketu u pretplati i ona druga boja, neka green-gray?
Stari, kak si?!?
U ovoj tamnijoj boji?
Kak to zgleda?
Stari, kak si?!?
ako imas priliku uzmi oba u ruku pa odluci..
Slazem se sa ovim da je W580 za cure bolji izbor,ipak je to klizni mobitel,to cure vise vole...![]()
ja sam isto za w580 i to bas taj green-gray, najljepsi je daleko od svih drugih boja...za curu je to puno bolji izbor, jos ima i one fitnes dodatke...
cvita
Evo uzeo w580i.
Odličan mob, baš kao što sam i očekivao.
Cura je naravno uzela pink, meni je onaj drugi ljepši.
Čak ni ova boja nije loša jer je neka perla
Nego, mi pametnjakovići nismo skroz isprobali mob, koza u t-centru nije provjerila.
Naime, softwer za kameru je u klincu. Sve super, al kad okineš sliku pojave se neke vertikalne crte. WTF??
U panoramskom modu je ok.
Probat ću update stavit pa da vidim,![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 07-04-2008 u 12:04 Razlog: vulgarnost
Stari, kak si?!?
Ukoliko netko bude imao potrebe ponovno razgovarati o ovome, tj. ako kupuje/zamjenjuje sličan mob, neka me obavjesti na PM - i temu ću ponovno otvoriti.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks