Lukavac? to je kod Tuzle jel? hah!znao sam neke motoriste od tamo ali imaju malo....drukčija imena pa sam zaboravio.
hehe... e sad moram da vidim da li to postoji kod nas u BiH jer je to drzava stvarno zaostala u razvoju! ako nista navratit cu malo do HR pa da vidim i usput kak je kod vas!!
hehe
a frish... do koje mjere ti je to pomoglo???
###1410989180026
Lukavac? to je kod Tuzle jel? hah!znao sam neke motoriste od tamo ali imaju malo....drukčija imena pa sam zaboravio.
mama ti sestra!
da da--.- kod tuzle...
###1410989180026
Toliko da je skoro pa u potpunosti zaustavilo ispadanje. Ne zaboravi da kosa inače ispada, pogotovo prilikom pranja, što je normalan proces. I ne moraš ga koristiti u kombinaciji sa tim ampulama, ja nisam - ful su skupe. Jedino ako primjetiš da ne pomaže, pa ga kombiniraj sa ampulama. Da se mora zajedno koristiti, onda bi dolazilo u jednom pakiranju.
Di je frka? brijem glavu vec 8 godina![]()
A i vi isto. Pa nema svatko lijepo oblikovanu glavu koja izgleda dobro kada se obrije. Ja da to napravim strpali bi me u Notre Dame.
ha ha , same here..zato m ivaljda kosa raste ko luda , zna glava kak bi izgledala bez nje.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
e pa to me je pravo ohrabrilo samo da jos pridodam... da ja uopste ne primjecujem da mi kosa opada ni nista... mislim trebalo bi je dosta biti na jastuku, na posteljini... ali ne
vidim rezultate... a taj produkat cu svakako pokusati nabaviti!!!
###1410989180026
Da ti prvo stavis svoju fotku pa da mi ostali objektivno procijenimo imas li problem ili ne? Ne treba cijela fotka, samo skalp
I meni kosa raste ko luda, furam onu neku nogometas wannabe zurku![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
pa jesi bio na pregledu vlasišta kose?
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
odi kod frizera pa ga pitaj...ja sam si isto brio da celavim pa kad sam pito frizera fino mi se lomio na podu od smjeha...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
nisam bio ni na pregledu vlasista kose... a ni kod frizera jos... hehe pustam ponovo kosu... pa dokle dodje!
###1410989180026
Bookmarks