ošišaj se na ćelavo
ljudi evo imam 18 godina i stvarno imam osjecaj da cu izgubiti svu kosu... naime pojavili su mi se ogromni zalisci osjecam da mi je kosa tanka kao koncic... a da bude jos gore i stari mi je ocelavio nekad u mladosti!!!
da li postoji mozda kakav spas ovome?? gledao sam preko satelita ima neki produkat "ALPECIN" u Njemackoj ga reklamiraju da bi mogao pomoci!!!
da li neko zna kako dalje???
PS: do skora sam imao dugu kosu - sad je ono srednje kratko!
###1410989180026
ošišaj se na ćelavo
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ti to ozbiljno ili???
###1410989180026
a i ti si naso di ces to pitat...biser!
Na žalost kod muškaraca duga kosa uglavno pridonosi istanjivanju vlasi kao i slabljenju korijena tako da ti je jedini spas jedno bar godinu dana šišati se na jako kratko (par milimetara) da pomogneš kosi da se ojača korijen.
Ali ako su ti genetske predispozicije takove kao kod oca onda ti nema spasa!
Čelavost ne mora biti manjak!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
cuo sam i ja za to mala, najvjerovatnije da cu to i uraditi... nekak mi je bad stavljat nesh u kosu... dosad mi nije izgledalo da cu ocelavit... mislim znao sam da je mogucnost povelika jer je i stari imo taj prob kao i njegov stari... al eto!
###1410989180026
ajde, ajde, ćelavi dečkići su keksi![]()
hehe... mozda je tako... al ja ne bi... prije bi se reklo da su peceni keksi!
###1410989180026
...ošišaj se na celavo ja sam celav...ima to svojih prednosti...i naravno jako lako se održava...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ak bude neizbjezna celavost onda cu to furat non stop!!!
###1410989180026
a do kud sad imaš kosu?
ma kak da ti objasnim recimo ak si gledala sinoc tekmu isto ko u fabregasa!
hehe
###1410989180026
a meni kosa raste ko luda, osisam se na celavo i za tjedan dana se opet moram jer mi je kosa dosta narasla![]()
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
a jesi imo kaki problema?
###1410989180026
ćelavo rules . . .
ćelavo otkad znam za sebe, šišanje svaka 3-4 dana, održavanje gotovo nikakvo osim šišanja, . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
zlato moje, da protiv ćelavosti ima "lijek" ne bi onda bilo toliko ćelavih muškaraca (i žena)...
probaj evenutalno ovo sa šišanjem, iako sumnjam da će ti to pomoći, ako je stvarno istina to da si primjetio gubitak kose. plus što očito imaš i genetsku crtu u familiji......
moja preporuka - nabavi si dobar brijaći aparat![]()
Prihvati neizbježno i nemoj se zbog toga uzrujavat. Proći će još bar desetak godina prije nego stvarno očelaviš. Zanemari sve savjete i ne gubi vrijeme jer takav ti je horoskop. I ne pokušavaj to prikriti, najgluplje izgledaju muškarci koji pokušavaju sakrit da su ćelavi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako nije genetski već zbog nekog drugog razloga, probaj Vichy Decors (crveni). Ja sam izprobao nekoliko različitih specijalnih šampona i kod ni jednog drugog nisam primjetio rezultate, osim kod ovog. Jest da se može kupiti najčešće samo u ljekarnama (možda i u DM-u) i da košta preko 70 kn, ali meni jedna bočica traje po 2 mjeseca. Ne trebaš u pola šake natiskati šampona, dovoljno je skroz malo i da se zapjeni. Probaj i vidi nakon par tjedana da li ti isto toliko siapda kosa prilikom pranja kao i prije.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
hah! ja sam očelavio vrlo rano,također stari čelav bio rano..sa majčine strane isto..hebi ga genima i testosteronima nemoš pobjeć! hahahah!
a pošto čelaviš od viška teststerona i dlakaviš po tjelu..ako bi uzimao ženske hormone,bili to bilo normalno? ili bi muško plakalo kad bi gledao bambia? hahahahhahahah!!!
a hebi ga...sad kad bradu brijem brijem i glavu...katkad se zaboravim obrijat pa mi brada naraste a kosa ne lol onda izgledam ko muđžahedin! hahah!![]()
![]()
![]()
![]()
mama ti sestra!
Bookmarks