dali netko ima dual sim u n73 sa tele2 i t-mobile (simpa)?
gdje ima za kupti ? čuo sam da neradi sa tele2 jer se nemože ugasiti pin
Zadnji uredio Ico : 30-03-2008 u 16:43 Razlog: promjenjen naslov
dali je to za rezane kartice
ima li netko da zna gdje to ima kupiti, i mene to jako zanima.![]()
www.miato.hr
Imaš svakakvih modela
ja uopce ne kuzim ovaj miato.oni nemaju svoju neku trgovinu,jel?kaj ak ja moram te kartice rezat,moram to sam,a?kaj je to jedina trgovina u hrvatskoj koja ima te dual sim?
Nema baš trgovinu ali gore imaš dva broja mobitela i fino se dogovoriš s čovjekom i nađete se ako baš ne želiš preko neta naručivati.
Kartice moraš ti rezati ali to nije nikakav problem. Uz adapter dobiš dvije naljepnice koje zaljepiš na karticu sa šablonom kako trebaš izrezati. Uzmeš obične škare i izrežeš. Također dobiš i adapter za izrezane kartice. Ako se kasnije odlučiš da želiš koristiti kartice odvojeno ubaciš ih u taj adapter i onda normalno ide u mobitel
znaci nije to problem sam napravit.jel to neko isprobao od vas koristit?radi bez problema?i na n95?koji od tih dual adaptera mi preporucujete?vidim da ima razlicitih modela?!
znaci koliko god to fora zvucalo,nije toliko ni savrseno.jednostavnije mi je kupit onda jos jedan mobitel...
Bok ljudi. Ja imam jedno pitanje u vezi Dualsim-ova. Gledao sam malo ponudu na stranici koju je kolga gore stavio miato.hr, ali nisam nasao ono sto me zanima. Pa mi mozda moze netko od vas odgovoriti. Dali postoji Dual sim adapter, da je mogu recimo. Da ja mogu zvati samo s jednog broja, ali mene mogu dobiti s oba dva broja, a onda ako zelim onda u meni-u promjenim na drugu karticu ili kako vec, nije bitno. Bitno mi je da me drugi ljudi uvijek mogu dobiti s oba dva broja. Jel postoji nesto takvoga?![]()
Postoji, ali moras kupiti mobitel koji podrzava dvije kartice.Adapteri to ne podrzavaju.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
hvala. A koja je cijena najjeftinijeg dual sim mobitela?![]()
Mislim da se cijena krece oko 2,000.00 kuna za one kineske modele.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
dali nekto zna daki kad se koristi dual-sim na kojem on principu radi kada traži mreže dali stalno pretražuje i jednu i drugu mreŽu pa zato guta bateriju ili?
samo jedna kartica je aktivna, da bi aktivirao drugu treba resetirati mob ili odabrati kroz meni telefona, ovisi o vrsti dual sim daptera
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
ja imam dual sim adapter u početku je radio a onda sam išao u meni magic sim,2 sim on line i sad ne radi a imam sony ericsson w302 meže li mi netko pomoć
Bookmarks