Ako nitko nezna, pitaj njih. Oni će znati sigurno.
Ovak kupio sam quadro dr8055 fta receiver po preporuci frienda i zbog cijene da bi zamjenio glupi stari analogni moragan´s, uglavnom neki bijedni analogni receiver koji je hvatao ko zna koji satelit. E sad sam na HOTBIRDU-100% siguran. Ima 1278 kanala, al oni najdraži su kodirani kao(PINK, HRT, Cartoon Network, MTV, itd.). Jel zna ko kak otključat to preko onog rs232 kabla. Nemam software pa bi i to trebo, probo sam google, al to je sam uzaludno trošenje vremena.![]()
Ako nitko nezna, pitaj njih. Oni će znati sigurno.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Za Pink sumjnjam da ćeš naći način kako to unlockati jer je sustav kodiranja irdeto2 i smunjam da za njega postoje ključevi ( http://www.perfect-digitalsat.com/fo...ad.php?p=32474 ->prema ovome on je razbijen ali se ključevi mjenjaju svako malo tako da nema koristi)PINK, HRT, Cartoon Network, MTV, itd.).
HRT Viaccess 2 -za ovo ćeš teško naći ključeve,jedino gusarkse kartice pomognu.
Cartoon Netwok->dolazi u više sustava kodiranja,nagravision,iredto 1 i 2 ,crypto-raži neki poljski paket kanala koji uključuje ovaj program i moguće ga je gledati s emu-om u receiveru
MTV-germany,MTV +,MTV 2 -su FTA i njih je moguće gledati bez kartice
Sto se tice Pinka,nista od toga za sada.,
Za HRT ti treba originalna kartica,ali koliko vidim tvoj rec nema utor za karticu niti za modul tako da mozes gledati samo Hrt1 kada ide nekodirani sadrzaj-.
Trenutno ti na HotBirdu piratski rade TPS i Polsat,na Astri 1 Premiere,tako da imas odlicnih programa za gledati.
Jedino moras provjeriti sto trenutni SW za Quadro od toga otvara-.
ja imam DIGI TV sad uskoro mi istice ugovor ako vec i nije....koliko znam ostaje mi uređaj pa kako to otkljucai ako netko zna?
★★★★★
ali pol programa koji mogu gledat i na običnom satelitu su mi zakljucani tak da...a najradije bi max tv jer ima i hrt
★★★★★
digiTV se trenutno već duže vrijeme gleda piratski. emulacija i ključevi su poznati, kodiranje je Nagravision.
Premiere uskoro prelazi u neprobijeni NDS sustav, a što se tiće pinka i hrt-a, ništa od toga. HRT je u neprobijenom viacessu, kao i pink
astra je trenutno gledljivija od hotbirda samo zbog opet premiere paketa. Išao je i D+ paket, samo što je on sada prešao u nagravision 3 sustav kodiranja, najnoviji sustav od nagre, i samim time neprobijen... No kako nagra ima problema sa hackerima, pitanje je vremena kad će i to opet postati dostupno.
Ako se to i dogodi, nagra će vjerovatno komplet postati open source i firma će propast, a kanali će ostati otključani.
Onda opet molimo Boga da dotični paketi u nagri ostanu još što duže u nagri, prije nego se prebace u drugi bolji sustav zaštite.
Eto, malo od mene informacija glede satelitske.![]()
Ja imam nekakav CD za Humax recievere. Navodno odključava sve kanale koji se mogu primiti. Nemojte me držati za riječ, ali navodno...
uglavnom najbolja kombinacija je DVB-S kartica za PC i vplug sa najnovijim ključevima. Od značajnijih paketa Otvara ti Multivision na Hotbirdu 13E, i Premiere na Astri 19,2E
Bookmarks