jel netko pokusavao spajati 2610 na komp? koliko sam vidio na netu kabel je za 6030, 6060, 1110, 1600 i 2610 pa me zanima ako ima toga di u zg za kupiti, da li se dobiju kakvi driveri uz njega, kako ga komp vidi itd.
i btw kako se krecu cijene otkljucavanja te nokie?
Puno hvala. Pregledal sam, ali neznam kak mi je promaklo, a lijepo i pregledno![]()
Thx.
bok,ljudi!
vidio sam ovaj post još prije mjesec-dva, al evo tek sad sam se javio..
imam nokiu 2610 i htio bih je spojit na računalo, pa me zanima da li ovaj gore navedeni kabel (GT-DC-USB-NKI6030) radi. jel neko probao?
ne bih htio kupit kabel pa da ispadne da 2610 "ne podržava" spajanje na računalo, ili da pomenuti kabel nije dobar..
svaki savjet dobrodošao![]()
bump...
![]()
zvao sam solvens, imaju gore navedeni kabel. cijena je oko 100 kn..
zamolio bih nekog ko ima servis mobitela ili se bavi tim, da pokuša spojiti nokiu 2610 na računalo sa ovim kabelom, ukoliko posjeduje i kabel i mobitel, naravno. istu stvar sam zamolio i kolege iz solvensa... ja za to nemam mogućnosti, a htio bih biti siguran da ova kombinacija radi. nadam se da ne tražim puno
još jednom hvala svima koji su voljni pomoći.
fyi, nabavio sam kabel CA-45 i radi sa 2610, provjereno! kabel sam našao u trgovini simel na črnomercu, za 95 kn. u pakiranju dođe i cd sa nešto sitno softvera, uglavnom trial verzije. toliko..
pozdrav
Bookmarks