* Za nadoplaćenih 200 kn, dobit ćete dodatnih 200 kn (po 50 kn kroz 4 mjeseca)
* Za nadoplaćenih 100 kn, dobit ćete dodatnih 50 kn (po 25 kn kroz 2 mjeseca)
glupo je što ne daju odmah nego kroz par mjeseci
Ukoliko se nadoplati racun preko e-bona. Detaljnije na
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-50-00-00.asp
* Za nadoplaćenih 200 kn, dobit ćete dodatnih 200 kn (po 50 kn kroz 4 mjeseca)
* Za nadoplaćenih 100 kn, dobit ćete dodatnih 50 kn (po 25 kn kroz 2 mjeseca)
glupo je što ne daju odmah nego kroz par mjeseci
After all...
haha =) pa ono...prije kad je bila ista ova akcija nije bilo tako
After all...
hm...ja sam uzimao samo po 50kn al mislim da sam dobio punih 50kn...
da se ja to nisam zeznuo?
After all...
Ovdje sam bio napisao tekst kojim sam htio objasniti (i educirati zajednicu), o nekim gore stavljenim komentarima:
"glupo je što ne daju odmah nego kroz par mjeseci"
i objasniti zašto je sada ovako, a prije bilo onako...
Ali kako neki ne razumiju (pa čak i vrijeđaju i optužuju)... mičem sve.
Razmislim dobro drugi put kada budem htio podijeliti svoje znanje i iskustvo (mislio sam da je to poanta foruma).
Zadnji uredio mble127 : 19-04-2008 u 01:49
@mble127
Ne razumijem bas tu tvoju pricu do kraja ali ostaje podatak da i dalje imas telekome koji ti daju odjednom novce, npr. Tele2 je davao za uplatu od 50kn jos 50kn u 12., 1. i 2. mjesecu ove godine.
Meni u ovoj prici smrdi da te t-mobile zeli natjerati da prvo kupujes bonove s velikim apoenima (200kn) a drugo zeli i da sljedecih mjeseci kupujes bonove jer 50kn a pogotov 25kn je vecini malo za mjesec dana potrosnje.
OMG, dajte ljudi stvarno ste nezahvalni. T-mobile zeli "natjerati" ?!
VIP bi vec ovu kampanju nazvao 50% jeftiniji razgovori ili tako nekako, ovi su
barem fer pa su jednostavno napisali za 200kn dobijes 400 i to je to. Nitko
te ne tjera na nista, samo jednostavna ponuda koju je steta ne iskoristiti i koja nema nikakvih repova za sobom.
VIP inace kad "nagradjuje" "voli nagraditi" sa 10-15kn mjesecno sto je slozit cete se ruzna zajebancija u usporedbi sa +50kn od T-Mobilea.
Kad me zazivate, evo me. I molim vas da se držite teme, a ne nekakvih kalkulacija. Za to otvorite posebnu.
a se mora za tih 50 kn mjesecno nadoplatit bon svaki mjesec,il dolaze bez obzira na to..
gidi jap!
A ovo je bar jednostavno , kupis npr. 200kn bon na bankomatu , dakle odmah ti sjedne tih 200kn koji si platio , i dobijes odmah jos 50kn , i zatim ti sljedeca tri mjeseca sjedne jos po 50kn , dakle jos 200kn dobijes ,i ne moras kupovati nikakve bonove vise ... dakle nema neke urote kao sto neki pisu...
Zadnji uredio frish : 19-04-2008 u 02:13
Bookmarks