I ja sam za da se ova tema obrise,svi se slazu sa time.A ti se sonyck oboji u intezivnu zutu boju.I dosta vise vrijedjanja i svadja,nismo tu da se svadjamo,nego je najbolje rjesenje da se ova tema skroz obrise!!![]()
Ovak nemogu vjerovat kakvih debila ima na forumu...a tebi irena savjetujem da se obojas u intezivnu plavu boju...jel tebe ko tero da otvaras te slike aj reci....nije zato zasuti...amen...a taj ko je otvorio temu ima previse vremena....ugl. brisite ovo...
I ja sam za da se ova tema obrise,svi se slazu sa time.A ti se sonyck oboji u intezivnu zutu boju.I dosta vise vrijedjanja i svadja,nismo tu da se svadjamo,nego je najbolje rjesenje da se ova tema skroz obrise!!![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Irena, smanji tenzije i dijeljenje psiholoških dijagnoza. Rečeno je što je na linku i upozorena si kao i svi. Sumnjam da se itko ovdje gušta nad takvim slikama, već da su edukativne prirode, ali isto tako teško da će ovakvi potezi uroditi plodom.
Ako se ovakvim tonom nastavi, tema će sigurno u bin.
ja vidio samo tigra i onog koji drijema na prikolici,dalje mi nece otvarat..
gidi jap!
Ovo nije glupost, ovo graniči sa zdravim razumom. Stvarno ne kužim poantu stavljanja ovako nečeg javno. Što si očekivao? Komentare na slike možda?
Ta današnja mladež mora da ima ozbiljnih problema u shvaćanju realnosti čim im trebaju slike (!!) da zbroje dva i dva.
Ovdje se ne radi o tome da li je netko nekoga tjerao da otvori link, ovakve stvari mogu ozbiljno uznemiriti ljude jer ne reagiraju svi jednako. Tko to voli ili ga zanima neka ide na rotten, ali neka uživa sâm ili u krugu prijatelja. Reakcije forumaša dovoljno govore...
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks