neda mi se spavat...,wankoner ,sta su te toliko razmazili?Meni je bolje nositi geoxice nego nike ili tako nesto.Sta za 700kn kupim 3 para geoxa..![]()
Zna ko mozda kako se brljo zove?
dobar jutarr![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
evo, došao sa kave . . .
gledam kaj ima . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pozz svima![]()
Україна
Operem, obrisem auto, odem oprat krpu, vratim se, a tamo se neka sova, gamadposrala na haubu....
![]()
dosadno doma . . .
idem do klade, možda padne nekaj danas . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pozdrav svima...
evo me na faxu...
ubijam vrijeme...
još malo pa kući...
pa gleda tekmu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mah drek, ovo sam ja kriv, naime kod backupiranja diska s starog računala, pažljivo sam pržio sve, ali zbog toga što sam se žurio da sve to napravim, formatiram diskove i nanovo instaliram os, jerbo je komp išo u prodaju, zaboravio sam spržiti dotični folder
greška je u tome što sam imao dva foldera vrlo slična imena, a ovaj durgi manje bitan mi se nalazi na dva razičita DVD-a, što znači da sam zabunom snimio dva ista, a ovaj bitan nisam![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Manje piti drugi put![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
i ja volim sovice
ljetos je mama sovica napravila gnjezdo u drvetu pred našom zgradom i navečer kada bi valjda otišla u lov ili šta, mala sovica bi ostala i pijukala do besvjesti za mamom.... isprva je bila totalno simpatična, kasnije je postala dosta zamornanazvala sam je "nervozna" i dam se kladiti da je u jednom trenutku uspostavila konverzaciju sa našim ventilatorom (koji je pištao u njenom tonalitetu dok se okretao
)
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
zakon![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ubio bih primitivne ljude koji sovu smatraju za znak smrti i tjeraju je kad god se pojavi u blizini![]()
Україна
Se računa ćuk pod sove?Redovito se nađe ljeti jedan koji uz*ebe kvart u kasne sate, al nije da me previše dira.. Makar ne kužim to gugutanje, nitko mu ne odgovara s druge strane
![]()
Naravno, i ćuk je sovaI to najčešća vrsta kod nas
Ćuk (lat. Otus scops) je ptica koja spada u red sovovki.
Україна
I to vas uče na ekonomijiLuda ptica, vrlo teško je možeš locirati prema zvuku, rekao bi da nema šanse da je otkriješ u gradu među zgradama.
Mozda sam se krivo izrazio.Neki vrabac je ostavio toliko izmeta kao da je proletjela sova.
To je to, jer meni je sova sinonim za pticu koja moze jako zaprljati auto.
![]()
Najveci bed je sto moras ubaciti najmanje 5kn za onu vodu sa samponom za auto i onda jos 5 za vodu za ispiranje.![]()
Vi i vaša sova....![]()
ajde idem ja...![]()
Bookmarks