Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 27

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    v360v
    Operater
    vip,t-mobile
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne pomaze Repair PDS zone. Opet dodje na isto!
    Sumnjam da je flat kabela sje... jer kad mob startam dok je spojen preka data kabela na komp. pokaze mi yuetov loading screen u boji ili diabolicov hello moto screen bez greske.
    Sto se tice nove ploce - pazi ovo: RAM 3 ne prodaje ploce nego ih samo mijenja u sklopu garancije, a jasno da na "vodene probleme ne daju garanciju". Ionako novu ne bih kupovao.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao korisnik007 Pregledaj post
    Sumnjam da je flat kabela sje... jer kad mob startam dok je spojen preka data kabela na komp. pokaze mi yuetov loading screen u boji ili diabolicov hello moto screen bez greske.
    Sto se tice nove ploce - pazi ovo: RAM 3 ne prodaje ploce nego ih samo mijenja u sklopu garancije, a jasno da na "vodene probleme ne daju garanciju". Ionako novu ne bih kupovao.
    Jel ima ona onaj magnetić ispod Flat kabla?

Mobitel mi se smočio prije cca 1.5 god, i tada sam bio kod servisera i tražio je 350 kn i nije garantirao da će poslije toga šljakat...normalno...od tada mob stoji u ormaru... s obzirom da ga još nisam otpisao za smeće htio bih ga popraviti.
    Problem: Ne mogu ga upalit crvenom tipkom (samo tipkovnica zasvjetli jedanput i to je to), ako ga palim preko bootloadera pojavi se verzija softwarea bez problema, ako ga palim dok je spojen na komp, onda mi se pojavi bijeli display, na vanjskom ekranu se normalno vidi jačina signala i baterija ali unutarni je, kao što rekoh, bijel!
    Mislim da nije softverski problem s obziorm da sam ga flashao sa yuet i diabolicom i opet ista stvar, zaključio sam da je u matičnoj problem (flex kabel sam promenio).
    Pitao sam Simel ali oni matične nemaju. Jel zna itko gdje bi mogao pronaći novu ili rabljenu?
    Čekaj malo,znači dok nije spojena na komp,pokazuje bootloader screen?
    A da probaš recimo na nekom drugom kompu,da nije stvar do kompa.....

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    v360v
    Operater
    vip,t-mobile
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel zna itko kak funkcionira senzor za otvaranje poklopca na V360? Znam da v525 ima prekidač kojim poklopac, na kojem je izbočenje "fizičkim utiskivanjem" da do znanja da je poklopac spušten

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja bi na tvom mjestu, prvo flashao orginal software od v360 pomoću fizičkog TP koristeći ovaj P2K Easy Tools 3.9, onda Full repair PDS zone ( obavezno koristi P2K Easy Tool 3.9, baš mora biti ova verzija ).
    Onda ponovo Full flash s istim programom te onda provjeri jel mob radi, preporučam pravi fizički TP i kod flashanja i kod PDS popravka. Ako onda ne radi tada ti je matična otišla ili flat kabel, ali kako danije_13 kaže bolje kupiti flat kabel za kojih 20-30 kn i provjeriti, ako tada ne radi onda je matična otišla zasigurno.
    |\/|0T0r0La

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. K800 maticna ploca
    By njoffra in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 27-09-2007, 12:44
  2. Skurila mi se matična ploča!
    By whiteboy in forum Stolna računala
    Odgovora: 42
    Posljednji post: 09-06-2006, 17:43
  3. K700 matična ploča