na korculiljubomorna sam, jaaaaako
idem ca plakati
![]()
![]()
![]()
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
I kod mene je malo padao snijeg jutros, a sad evo sunčano, mada hladno
Dobro jutro onima koji su skoro ustali![]()
Україна
Mi u Istri očito imamo neku svoju klimu... Kupujemo anticiklone od Kanarskih otoka![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kupil sam si novu jaknu weee.
a neka slikica? . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
brljo kralju evo sada ce probat cu naci...
sta ima kralju?sretan uskrs.BTW zas je forum zatvoren
evo ga ovakva
http://www.fredperry.com/estore/defa...tore=menshirts (ona ti je 3 po redu,lijepa je onako casual)
i evo ti moja slika
![]()
Dobar dan.. ovdje snijeg i grmljavina![]()
da
ali ovi su se fkt mogli potrudit...stavie jedan hebeni vjenac i to u jednoj boji...nista drugo... da neznam za perrya reko bi da dodje 20 ojra...fkt...
da ima bar malo nekakvih šara, crti, ukrasa, sta ti ja znam...puno bi ljepse i skuplje izgledala, iako je kroj najs...
i kod mene bila mećava sad, :S
daj mi ti 100 eura napraviti cu ti jaknu sa sarima rozom bojom i sta god oces.Sta ti nosis nike,adidas,lacoste sta?to ti je sve isti *****...Pogledaj burbery jaknu ista takva drugaciji znak 2000kn..amen
nemate pametnijeg posla neg bacat pare na glupu etiketu..zivila china shop![]()
neko voli skupo i fensi... ja npr. kad obucem svoju neku versace ili cavalli majicu nekak se osjecam bolje nego kad nosim obicnu guess majicu itd... but thats me
It's nice to be important, but it's more important to be nice
nosim i ja fensinike patike, al s obzirom da ih kupujem na djecjem odjelu uvik me dodju max. 250kn
(kad imam malo stopalo
)
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
ja mrzim to! mrzim kad si u najku napikiram neke krasne tenisice, i onda ih trazim broj 37, a oni mi kazu da ima samo od 38 nadalje, i nek odem na djecji odjel.. mrzim, mrzim!!
najzesce sto mi se desilo, posto sam teta u vrticu, jedan klinac mi je imao isti yebeni model najkica k'o i ja.. al identican (samo manjeg broja)..
inace, ne gajim osjecaje spram markirane ili dizanirane odjece.. meni to sve isti drek, tj, ako mi se nesto bas jako jako svidi, kupit cu bez obzira jel to bila ne znam koja marka ili neki no nejm turski komad robe.. al soma kn mi je neki limit! vise od soma kuna dam samo za suncane, a ne za komad krpe koji cu tak i tak nosit sezonski.. totalno sam netipicno zensko, cipele mi nisu centar svijeta, pa tako niti za njih ne izdvajam astronomske cifre i nadasve mi je nejpojmljivo kada mi neka zena kaze da je dala prek dva soma kn za salonke, i to jos onak neke drecave zelene il sto ja znam kakve (koje ne mozes nosat svaki dan i na svu robu..) onak, za dva soma si mobitel kupim, i to dobar![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Balkanac je bio u Bang & Olufsen shopu i sad gnjavi starog da se baci u organizirani kriminal![]()
weird ljudi...
jamal sigurno se i dobro osjecas kad puknes 500-1000 kn za jednu obicnu majcu koju je napravio isto kinez samo u italiji, od malo boljeg materijala...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
nije valjda da je cijelu svoju garderobu dugo zelio i skupljao za nju
naravno, i da se meni nesto opako svidja uzeo bi...ali ja ipak kupujem razumom
i mislim da tu uopće nije fora kako se netko osjeća dobro u skupom, nego par drugih razloga...a da zašiješ lakoste znak na čajna majcu popušili bi jednako...
al naravno, ko ima para, naravno da će kupiti skupu odjeću...
i tu bi trebao biti kraj rasprave![]()
Zadnji uredio WANKoner1 : 25-03-2008 u 20:52
Bookmarks