Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 44 od 44
    Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i onda pricaju o torcidi nesto....torcida je kulturna naviacka skupina za ove bbb-ovce serem se na takve....

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    T-Crap
    Bodovi
    14.706
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.706, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i onda pricaju o torcidi nesto....torcida je kulturna naviacka skupina za ove bbb-ovce serem se na takve....
    Sve dok se ne nađete oči u oči sa BBB-ima. A inače ste ok .
    Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    ja sam malo mutava, pa ne kuzim, molila bih da mi se pojasni, a zasto bbb-ovci mrze alternativce? jel to inace tako, ili to sad samo jer se sranje desilo na Ribnjaku, a Ribnjak je olfo okupljaliste alternativaca? i zakaj ak vec "ciste" grad ga ne pociste do kraja, mislim, oni mrze i cajkarose kaj ne, zakaj ne odu i u Fontanu cistit?ah, da, da odu tam, ne bi vise tko imao igrati za njihov ljubljeni klub.. a i ne znam kak bi skuzili tko je bbb - ovac, a tko cajkaros.. jedina razlika im je dinamov sal, ostalo sve je isto: celava glava, mali postoci krvi u alkoholu, izuzetno nizak IQ..
    nisam mislio pisati i u ovoj temi, ali eto ponukao me ovaj post . . .
    luna, tko je tebi rekao da boysi mrze alternativce?
    pa među nama ih ima . . .
    ponavljam, ova ekipa u kojoj je bio aleksandar k. su naveli da ne pripadaju niti jednoj subkulturi, da su tamo cugali jer nisu imali gdje . . .
    a priče o čišćenju grada ostavite za malu djecu . . .
    novinarska izmišljotina . . .

zadnje boldano:
    ne znam zašto to većina misli, valjda je to postalo uvriježeno mišljenje, da ako si navijač imaš jako mali IQ . . .
    većina ljudi koji su aktivni na tribini ima završene ili pohađa fakseve, rade kao doktori, odvjetnici, . . .
    tolko o tome . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cek, cek, izi.
    otkud sad torcida u ovoj prici? prvo je bio sukob metalaca i bebebeovaca, kaj je sad i torcida upetljana?

kad je rijec o nogometu i navijanju, ekipa na stadionu dijeli se u dvije skupine oni koji su dosli gledati nogomet i koji su fakat navijaci, te oni koji su se dosli napit, bacat baklje i radit sranja - takvima tekma opce nije bitna i to nisu navijaci.
    nadalje, kad te netko pita jesi li navijac, sto ces mu reci: ime kluba ili ime navijacke skupine? onaj tko ima potrebu pretjerano isticati ime navijacke skupine uopce nije navijac, da nema sal oko vrata taj ne bi nit ime kluba mogao zapamtit.. to su primitivci ciji je jedini smisao postojanja spoznaja da pripadaju jednoj hordi ljudi, kojoj je jedini smisao deranje, alkoholiziranje i sukob s kime bilo..

i uopce nije bitno tko je od aktera s Ribnjaka u kojoj supkulturalnoj skupini: poanta je u tome da su agresivni i neprilagodjeni, i jedni i drugi, i kraj price!
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    joj, brljo..
    nije mi nitko rekao, citam sto pise u onom mjelu upozorenja, da se svi alternativci paze
    sto se IQa tice, mislila sam na ove koji bi isli u "cistku", kuzis?
    osim toga, u postu povise imas moje vidjenje pravog navijaca.. sve ostalo je coporativni primitivizam.
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    volio bi nastaviti raspravu, ali fakat nemam snage . . .
    pa se povlačim . . .

neke stvari sam rekao milijardu puta, vi se vraćate na njih stalno, meni se više ne da objašnjavati . . .

žao mi je što imate takve neke poglede, ali eto, šta je tu je . . .

ne mogu naći točan citat onoga psihologa:
    ako ne idete na tekme, niste u tome, nemojte se ni truditi niti pokušavati shvatiti ih . . .

moj zadnji post u ovoj temi . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    ponavljam, ova ekipa u kojoj je bio aleksandar k. su naveli da ne pripadaju niti jednoj subkulturi, da su tamo cugali jer nisu imali gdje . . .
    Posalji i meni jedan formular za pristupanje nekoj subkulturi... Jer zadnje sto sam ja ucio je da svatko pripada nekoj subkulturi. Cinjenica je da se jedna skupina branila od napadaca, a navijaci kao slijepi govore da se radilo o hladnokrvnom ubojstvu i da je aleksandar kako-se-vec-preziva koljac i sotonist. Na svako spominjanje samoobrane i cinjenice da je napadacka ekipa dosla tamo sa tom namjerom pocinje mantra da su sve to novinarske gluposti...

Nisam jednom bio svjedok napada takvih budala na ljude samo zato jer se drukcije oblace i slusaju drugaciju glazbu. Jedina razlika je sto se aleksandar obranio.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    njoka n95 s previse memor
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja znam par deckiju koji su u agramu i zavrsili mioc...

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    T-Crap
    Bodovi
    14.706
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja znam par deckiju koji su u agramu i zavrsili mioc...
    Ja znam par dečkiju koji su završili s 5.0 i vikendom razbijaju birceve okolo
    Ovdje inteligencija nije presudna, nikad nisam rekao da navijači nisu inteligentni, sve je stvar u duševnom stanju
    Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Destroyer Pregledaj post
    Ja znam par dečkiju koji su završili s 5.0 i vikendom razbijaju birceve okolo
    Ovdje inteligencija nije presudna, nikad nisam rekao da navijači nisu inteligentni, sve je stvar u duševnom stanju
    Ja bi nadodao i velika slabost prema povodljivosti!
    Ali kako stari kažu "Ako svi skaču u bunar zar moraš i ti!"
    Znam dosta "vatrenih navijača" koji su danas "odrasli" i žale za nekim učinjenim stvarima ali to valjda spada u odrastanje.
    ALI neki nisu u stanju žaliti jer ni sami nisu svjesni što su učinili.
    A i On sam je rekao "Oprosti im oče jer ne znaju što čine!"
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC HD2, Nokia 6700
    Operater
    Tele2, T-Mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.621
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.621, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovakav način razmišljanja bbb-a je upravo glavni razlog zašto ih svi smatraju običnim divljacima. nažalost, rijetke su prigode kad se okupe i naprave nešto korisno (kao npr. davanje krvi).

ironija kod ovog slučaja je da je onaj dečko aleksandar k. u samoobrani ubio ovog drugog , kojem sam zaboravio ime (uopće nije dvojbeno da je premašio mjeru što se toga tiče ali je upravo tako kako je rospaya rekao), a ljudi kao da ne žele sebi priznati da su upravo ti bbb divljaci započeli cijeli slučaj. majka ubijenog je izjavila da društvo njezinog pokojnog sina nije u stanju provesti ovu ''čistku''!? WTF!? pa bar je toliko jasno da je upravo to društvo izazvalo svađu! slažem se da se o mrtvima treba govoriti sve najbolje, ali postoje neke nedvojbene činjenice koje ništa ne može promijeniti.

@marin
    i ja sam završio mioc, i da, bilo je navijača dinama - ne bb-ovaca, ne agramovaca, običnih navijača jednog kluba kao što bi to i trebalo biti u navijačkim skupinama. a činjenica je da u navijačkim skupinama su u većini ljudi kojima je glavni način zabave iživljavanje na slabijima od sebe. kad ste čuli da je neki bbb-ovac sam nekoga pretukao? nikad? pa vjerojatno je tako jer su to obične kukavice koji nemaju muda ni sami voditi svoje bitke
    "Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    s302, w580, x8
    Operater
    OnajRozi&OnajSareni
    Godina
    40
    Bodovi
    6.444
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.444, Nivo: 19
    Bodovi: 6.444, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    zadnje boldano:
    ne znam zašto to većina misli, valjda je to postalo uvriježeno mišljenje, da ako si navijač imaš jako mali IQ . . .
    većina ljudi koji su aktivni na tribini ima završene ili pohađa fakseve, rade kao doktori, odvjetnici, . . .
    tolko o tome . . .
    ima nesto sto se zove socijalna inteligencija, a ona je ipak kod ovakvih divljaka koji samo prave probleme izuzetno niska(unatoc svoj njihovoj edukaciji), inace problema nebi bilo
    due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ipak se ide u čišćenje . . .
    nadam se da će nam se svi pridružiti . . .

čišćenje

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    iPhone 3GS 16GB
    Operater
    Tele2
    Godina
    32
    Bodovi
    5.620
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.620, Nivo: 17
    Bodovi: 5.620, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baš me zanima hoce ovo čišćenje zanimati novinare
    W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
    Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovaj grad i treba ocistiti od raznih dotepenaca koji su se dovukli u nas zg u zadnjih 15 godina i ostali , ali zato bi trebao biti zaduzen netko drugi ...

A sto se tice ovog za Boyse - mislim da je ovo sve jako napuhano jer se u isti kos stavlja vise tisuca ljudi koji su povezani preko interesa za klub , i sad zbog njih nekoliko recimo problematicnih se svi etiketiraju kao huligani , to je glupo , a ubiti covjeka i to od 18 god. je uvijek tragedija , bio on boys , punker , metalac , ili mamin sin ...

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    S8300,N81 8GB & E66,Visor
    Operater
    T-mobile & Tele 2
    Bodovi
    12.915
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.915, Nivo: 27
    Bodovi: 12.915, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DOLKI Pregledaj post
    Baš me zanima hoce ovo čišćenje zanimati novinare
    Pogledaj danasnju naslovnicu jutarnjeg!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC HD2, Nokia 6700
    Operater
    Tele2, T-Mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.621
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ Router

svi mi osuđujemo to ubojstvo ali to i dalje ne umanjuje činjenicu da je sam to tražio. tko ga je silio da sa svojom ekipom ide tući drugu ekipu samo zato što su drugačiji!? sorry ali tko vraga traži, vraga i nađe...
    "Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dva posta moram citirati
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    ja sam malo mutava, pa ne kuzim, molila bih da mi se pojasni, a zasto bbb-ovci mrze alternativce? jel to inace tako, ili to sad samo jer se sranje desilo na Ribnjaku, a Ribnjak je olfo okupljaliste alternativaca? i zakaj ak vec "ciste" grad ga ne pociste do kraja, mislim, oni mrze i cajkarose kaj ne, zakaj ne odu i u Fontanu cistit?ah, da, da odu tam, ne bi vise tko imao igrati za njihov ljubljeni klub.. a i ne znam kak bi skuzili tko je bbb - ovac, a tko cajkaros.. jedina razlika im je dinamov sal, ostalo sve je isto: celava glava, mali postoci krvi u alkoholu, izuzetno nizak IQ..
    kad je rijec o nogometu i navijanju, ekipa na stadionu dijeli se u dvije skupine oni koji su dosli gledati nogomet i koji su fakat navijaci, te oni koji su se dosli napit, bacat baklje i radit sranja - takvima tekma opce nije bitna i to nisu navijaci.
    nadalje, kad te netko pita jesi li navijac, sto ces mu reci: ime kluba ili ime navijacke skupine? onaj tko ima potrebu pretjerano isticati ime navijacke skupine uopce nije navijac, da nema sal oko vrata taj ne bi nit ime kluba mogao zapamtit.. to su primitivci ciji je jedini smisao postojanja spoznaja da pripadaju jednoj hordi ljudi, kojoj je jedini smisao deranje, alkoholiziranje i sukob s kime bilo..

i uopce nije bitno tko je od aktera s Ribnjaka u kojoj supkulturalnoj skupini: poanta je u tome da su agresivni i neprilagodjeni, i jedni i drugi, i kraj price!
    Svaka čast Luna... lijepo rečeno...

18godišnjak je poginuo. bez obzira da li se rado o pripadniku BBB-a, Torcide, Armade ili o punkeru,rokeru,techno-friku ili nekom trećem.
    Dečko je imao 18 godina i bez obzira kome on pripadao ili ne pripadao to je žalosno.
    Žalosno je da su se uopće njih 2-3 17-18 godišnjaka potukla i to još sa noževima i da je jedan umro...
    To je tragedija.
    A to što je jedan bio alternativac a drugi BBB-ovac, to u cijeloj priči nebi trebalo biti važno.
    A i ovi "BBB-i" koji se idu osvećivati su po meni budale. Idu pravit čistku. svašta.
    Ako ju idu pravit, i ako koga prebiju ili istuku, ja bi te koji su to napravili poslao u zatvor.

Umjesto te "čistke" i borbe BBB-a protiv alternativaca, ako je taj mali koji je poginuo bio BBB, predložio tim žestokim BBB-ima da rađe tom dečku odu na spravod, i odaju mu poštovanje kao pripadniku njihove skupine, a ne da idu divljat po gradu.
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma ja bi to sve u popravni dom strpala. kaj ta djeca nemaju roditelje? kakav je to odgoj? ponašanje? kakvo mrtvo čišćenje zagreba? bah, smješno.
    ide prema trgu horda nabrijanih životinja i viču, tučemo policiju ko šugave pse ?!?!?! kaj je to normalno????
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Odgovora: 0
    Posljednji post: 03-02-2008, 22:32
  2. "radnja nije uspjela" (operation failed) SE k800i
    By pbreaker in forum Općenito
    Odgovora: 33
    Posljednji post: 06-01-2008, 14:57
  3. Odgovora: 11
    Posljednji post: 20-10-2007, 16:59
  4. mobitel koji "nije za europsko tržište"