jednostavno stavi XP to ti je najbolje riješenje i nećeš imati problema
evo jos uvijek ne mogu modirat mob preko Vista ,jedino tu i tamo mi uspije da ga spojim preko mem.kartice samo taman da ubacim koji video/mp3 i to samo kad je baterija poluprazna.
Preko data/faks veze nema sanse ni preko Mot.Phone Tools niti preko nijednog progr.a skinuo sam sve najnovije p2k drivere i one beskorisne drivere sa Motoroline web str.Znam samo jedamput prije mnogo vremena sam uspio napravit da mi sve radi,samo sto mi se pokvario komp pa sam trebao sve ponovno instalirati a sad ne mogu se sijetit sta sam bio napravio da sve proradi.bio bi zahvalan da mi netko kaze kako i ako se moze rijesit taj problem jer stvarno ga trebam mijenjat mot.softvera jer nesto mi je poceo stekat kod reproduciranja filmica.
jednostavno stavi XP to ti je najbolje riješenje i nećeš imati problema
Malo sam pretrazio net,kad se tebi ne da...
Besplatno se registriraj na OVAJ forum,i u download zoni potrazi p2k drivere za vistu. Na dial-up sam vezi i ne namjeravam ti jos i uploadat... Eto... NHF!
![]()
ja sam koristio vistu ultimate, skinuo sam lijepo drivere za vistu (samoinstalaciju), ukopčao mobitel, uredno sve prepoznao, flashao, seem edit, moddanje, prebacivanje multimedije... sve ide po špagi. Čak i puno stabilnije nego na XP-u. jako su dobre drivere napravili.
jednostavno staviš ove dolje drivere i mora radit:
http://rapidshare.com/files/10072523...XP-VistaIN.rar
Mislim da ti to nije do drivera... Jesi probao skinut ovo sto sam ja prije postao...?
Koji bootloader imas na mobu? Jeli software koji stavljas na mob komopatibilan s tvojim mobom. Da li je taj MP napravljen za tvoj bootloader...?
Tu je kvaka,samo treba malo potrezit...
Pokusaj onda s Flash&Backup programom,a ako ti ne uspije onda odi na kakav komp sa Xp-om... Sta da ti kazem...
Mislim da se tu nešto kolje.....Neće pomoć ni drugi program za flashanje,čim te izbaci na Loading RAM for boot...Nešto nije kompaktibilno svejedno,još uvijek....
Evo tebi svejedno LINK za bootloader 08.AO,pa probaj prvo njega ubacit,a onda dalje MP...
Zadnji uredio The Judge : 20-03-2008 u 21:07
Daj to odradi na kojem kompu s win Xp...
Bookmarks