Sve je OK s mobom,fora je u tome da ti folderi na npr memo kartici imaju HR nazive (jer je telefon za naše tržište),a promjena jezika ne utječe na njihove nazive. Ako ti smeta,jednostavno ih preimenuješ (ako nisu read-only)
Kupila jucer u Mobisu 6300, napunila ga i probala staviti Tele2 karticu (dok ne sredim podatke na Simpi koju cu koristiti u novoj 6300) da vidim je li sve ok.
Nakon sto sam na postavkama jezika odabrala engleski gdje god je bio moguc odabir, u mobu imam ispremijesane i engleske i hrvatske nazive foldera!
U cemu je problem i sto trebam uciniti?
Ili s mobom nesto nije u redu pa cu traziti drugi.
allecto
Sve je OK s mobom,fora je u tome da ti folderi na npr memo kartici imaju HR nazive (jer je telefon za naše tržište),a promjena jezika ne utječe na njihove nazive. Ako ti smeta,jednostavno ih preimenuješ (ako nisu read-only)
Smeta mi, nikako ni komp ni mob ne trpim na hrvatskom jer se ne snalazim niti razumijem te sugave prijevode i navikla sam samo na engleski.
Nisam od onih koji cesto mijenjaju mobitel pa cu morat prozujati kroz sve te meni nove mogucnosti na 6300)
Hvala ti, probat cu s preimenovanjem.
pa dok ti je mob na engleskom provaj formatirati karticu...trebalo bi valjda promijeniti nazive...ili jednostavno opali karticu u laptop (ili neki drugi card reader i sama preimenuj)
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks