Ja bih prije rekao da ti prekida kontakt s baterijom,pa se onda na nagliji pokret ugasi... To mi zvuči kao jedino logično rješenje,ne znam kakve bi to imalo veze sa softverom![]()
Imam SE v630 manje od godinu dana. Na skoro svaki nagli pomak mobitel se gasi. Vec sam ga jednom zbog toga dao na servis, radio je normalno mjesec/dva, a sada se opet gasi...Jos je pod garancijom tako da to i nije neki problem.
Zadnji put su mi rekli da je to zbog softwera, a meni to nikako ne sjeda....moze mi netko objasniti kakve veze ima softwer s time?
Ja bih prije rekao da ti prekida kontakt s baterijom,pa se onda na nagliji pokret ugasi... To mi zvuči kao jedino logično rješenje,ne znam kakve bi to imalo veze sa softverom![]()
Pa ne znam da ima veze sa softwareom ali pazi kaj bi moglo bit.Pogledaj koliko imas lufta izmedu poklopca baterije i same baterije,to se zna dogadat ako imas tog lufta da kad ga cimnes baterija izgubi kontakt s mobitelom i on se ugasi...ak je to probaj stavit neki papiric ili tak nesto i sstvar rijesena..![]()
je to je 100% tak je meni bilo pa sam stavil mali papirić i više se ne gasi hehe![]()
obaram ljude s nogu...
POTPIS:strojnica
hehe kaj danas papiri rade poprave ti mobitel![]()
obaram ljude s nogu...
POTPIS:strojnica
MOm frendu isto tako na K750 bila problem batka (baterija)
A to mu se pocelo desavat nakon sto sam mu uso bloooooverom!
bla bla i bla
Bookmarks