Kod mene kiša... Bio na faksu, jedva ustao jutros. Nadao sam se da ću samo nastaviti spavati kad dođem kući, ali me uvijek prođe volja...
eh luna..ja idem na tresnjavku,hmm tam je moderno vatreno oruzje....![]()
Kod mene kiša... Bio na faksu, jedva ustao jutros. Nadao sam se da ću samo nastaviti spavati kad dođem kući, ali me uvijek prođe volja...
Україна
jbt vidi stvarno snijeg pado, omfg
ja stvarno znam fulat
(nisam išo u školu)
Pise kod zdenca na zagrebackoj dzamiji... TuznoAleksandar Koprenica srpsko kopile![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bogami pada snijeg i kod mene... Igram worms world party s drugom čitav dan![]()
Україна
bio u školi, pa na kavu, sad došao doma . . .
gledam kaj ima novog . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jebe me iskon otkako sam doso doma , dakle oko 2 - nemogu 3 minute bit na netu da se ne diskonekta.
evo, ispunjavam smisao ove teme. :veselise:
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
nemogu frende. kad vidim ovaj crni thompson kak svjetli ko nju jork , dodje mi da ga pokrijem nekom krpo m, bode u oči-
btw u 21 00 pocinje na rtlu mislim film , "dozvola za Fockere" , ko nije pogledo nek gleda , kakav lol
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
trebam nekoga ko sad ide u ruđer, po mogućnosti što prije . . .
javite mi se na PM . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
sada??u 10 sati?
Zadnji uredio bbbrljo : 18-03-2008 u 23:47
Kažeš,ti turniri u šahu se stvarno znaju oteti kontroli![]()
kako zadnji dan?srijeda?
![]()
Україна
dobro jutro
osvanuo lijep i sunčan dan, biće do 11 stepenija moram na vježbe u 13h
Україна
Ja evo na poslu...Pojeo jednu kesu kexova,i sad blejim u ekran...
sad bauljam po kompu, gledam sta jos spakirat, u 15 do 5 vlak![]()
Bookmarks