Probaj iSkoot,možda u popisu modela nema 6120c ali izaberi najsličniji S60 3rd uređaj (ja sam za N70 izabrao 6680).
Instaliro sam IM+ na mobitelu zbog toga sto mi treba skype za razgovaranje preko interneta...Sve to radi samo kad pokusam zvat (spojim se preko wlana) javi mi poruku "please enable Skype out on www.skype.com to peform cals from im+ for skype and try again"...
Sta ja trebam, tocno napravit da mogu zvat???
Treba mi ovo hitno....
EDIT: ako nemoze za IM+ onda bilo koji program da mogu se preko wlana spojit na net (sa mobitelom) i pricat sa nekim drugim ko je za kompom....
Znaci da se nista ne placa ko da sam za kompom a pricam na mobitelu...
Zadnji uredio Black_Hawk : 17-02-2008 u 23:58
Probaj iSkoot,možda u popisu modela nema 6120c ali izaberi najsličniji S60 3rd uređaj (ja sam za N70 izabrao 6680).
Fring !!!!
Probaj novu verziju.
za iSkoot moram imati Skype aplikaciju na telefonu?
Jel moguce razgovarat preko 3g kamere preko Skype na mobitelu?
Onako kao sto se moze na kompu.
skinuo sam iscoot. zanima me da li je besplatna usluga pozivanja? ..jer kad zovem pojavi mi se neki nepoznati broj.
hvala vam na odgovoru.
skuzio sam-frings radi bez problema iako nije bas savrsen.
Zadnji uredio vjeko : 17-03-2008 u 19:19
frings funkcionira - ides na opcije-fring call. radi normalno.
nisi me skužio kaj pitam... dal se može fring koristit kad si spojen preko data konekcije na VIPu ili su to blokirali? jel to itko isprobao? kaj će mi fring preko wlana kad jednostabno mogu stavit headset i nazvat preko skypa sa laptopa, a nije da je ZG skroz popkriven wlanom da ga mogu koristit na ulici...
Evo ovako spojim se preko wlana, i kada hocu nazvati onaj test sever pocne mi normalno zvat ko normalan poziv i kaze mi ona zena da svota na racunu nije dovljna za uspostavu poziva jer imam 17 lipa
Mobile CARNet je blokiran za voip tj mora se posebno zatraziti aktivacija.
Mene zanima posto sam tek nedavno nabavio n80 cemu sluzi sip profil tj jel ga moram ispunit ak zelim npr preko msna pricat s nekim?
Bookmarks