gledam latinicu..zena se zove banana![]()
@Vjeko kak si naporan! odi van u bertiju i zapocni s prvim covjkeom kojeg vidis igrat svoj kaladont, mozda dobis shaku u glavu![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
haha dobar si! to je kaladont na vjekin nacin.
e, vjeko, a mene zivo zanima odakle si ti? rodjen si tu, jel zivis u hrv? ili?
mislim, uzasno si nepismen, ne da su u pitanju neke gramaticke greske tipa ije/je i tome slicno, nego ti brate mili profulas kompletne padeze, ma profulas sve sto se moze profulati.. gore nego gasterbajteri koji su vec 20 godina na relaciji Osterajh - selo moje malo..
ljepa moji hrvacka jezika![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
haha, volim ovakve prepirke![]()
Україна
Luna se zapalila...![]()
vot??
ma nooooo...
dzizs, kaj cu sad ban pobrat zbog vrijedjanja??
ne, ne fakat.. najnormalnije pitam covjeka odakle je, i di zivi.. jer fakat se pismeno grozno izrazava, a jbg, obzirom na struku maltene mi je profesionalna deformacija imati osjetljivo uho/oko na gramaticke pogreske.. dec ol..
btw.. 7. dan bez cigaretaaj em leđnd
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Sorry luna, ali meni se čini da sam na nekoj od skorašnjih stranica vidio da si pisala idijot... Jesi li to bila ti ili sam se zabunio?
Україна
lol points
da, to sam bila ja! i to je bilo namjerno! kao sto nekad zna biti i s ubacenim ipsilonom. da me automatska cenzura ne pojedeinace, ima ovdje forumasa kojima ispravljam seminarske radove.. vise vjeruju meni nego spell checku.. tako da budi siguran da je moj "idijot" namjeran..
hahaa..ma ja sam ti hrv. cigan..sad bi ti trealo biti jasno.
..ne pa..to tak ispada zato kaj sam hiperaktivan kad je rijec o tipkanju..ak nisi skuzila nekad znam fulati slova..onda se jos moram skoncentrisat na tipkanje..tak da onda nemrem pravilno razmisljat..pa nastojim govoriti sto ''ulichkije''![]()
pozdrav svima...
svratio malo da vidim šta ima...
Kako to Luna da si odlučila "baciti" cigarete??
I svaka čast, već 7 dana, jel...
Al kako sam ja prije znao reć:
Sve je to u glavi...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
znam, skuzio sam..kazem ti to mi se dogadja kad tipkam po forumima-nestrpljiv sam +to kaj mi se motaju neke druge rijedi** u glavi, a sasvim nesto deseto pisem...pa nekad znam dobro pobrkati.
**(da ispravim-rijeci-eto vidis, jednostavno tak napisem)
oke, od sad nastojim biti skoncentrisovaniji...poradit cu na pisanju..![]()
![]()
malo gledam oglase po kupiprodaj...
Što sve ljudima neće past napamet samo da podignu cijenu mobitela...
http://www.kupiprodaj.net/HR/oglas15...re-edition.htm
Lik je dignuo cijenu uređaja za duplo, jer je instalirao aplikacije, koje se mogu besplatno nać...
koji lik... nevjerojatno...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
odlucila, eto, da ne zelim da mi soba smrdi (sada sam u novoj novcatoj, steta je usmrditi je dimom..), ne zelim da mi kosa i odjeca smrde.. nije zdravo.. razmisljam o potomstvu.. i tak to sve skupa
i jos kad skuzis da imas viska love.. milina
(serem, u stvari sam se zasrala k'o grlica neku vecer kad mi je herc gadno preskakao)
ugl.. da, sve je to u glavi. velika vecina nikotina se iz tijela apsorbira vec nakon 3 dana. u roku dva tjedna fizicka ovisnost sasvim nestaje. ostatak je u fakin' psihi..
a meni je tak kul i tak sam si faca kaj ne pusim, ono, svi mi se dive, koji sam karakter, blabla..
a ja si pjevam.. pogodi sto? "INATI SE.. Slavonijo"![]()
došao s treninga, jeo, sad gledam kaj ima novog . . .
lagana šljiva ispod oka od kacige . . .
znam da neki ovdje idu u ruđer, pa bi bio zahvalan ako bi me kontaktirali na PM, nešto me zanima . . .
i malo je hitno . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Čovjek vjeko, čovjek!
A Luna, nhf!![]()
Україна
idem polako spavati . . .
laku noć i pozdrav . . .
@La_Luna
keep up the good work . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
wtf? bijelo govno? u Zagrebu? 18.03.? nakon sto je jucer bilo onak, vruce prakticki za kratke rukave!?
i onda Jamal kuka.. brate mili, to je u Kanadi bar normalno..
ja sam meteoropat! idem si nabavit noz i idem se setat po Ribnjaku. cujem da je to in ovih dana..
Bookmarks