pa, ne baš AV jer fali V kao video
inače paše AV kabel od iPoda, ali naravno najprije se mora uštekati ona bijela kutijica pa onda kabel. to je minus iz praktičnosti i estetike, a da ne spominjem mogućnost da se kutijica zagubi pa su onda problemi. dva kabela iz Hong Konga sa poštarinom koštaju kao jedan za iPod kupljen u Zg, tako da jedan ostaje u autu a jedan za razne namjene
razliku u zvuku sam očekivao, ali nisam očekivao da će biti toliko osjetna. spojio sam oba na pojačalo i prebacivao ulaze. puno bolji je linijski, ne ide preko pojačala za slušalice i nema regulaciju glasnoće. TV izlaz je isto dobar

Odgovori uz citat

((( jel ima ko kakvu ideju kaj se tiče displeja? naime, displej otišo k vragu još prije pola godine valjda, garanciju nisu priznali, i evo mogu profućkat sve pare šta sam za njega dao. a šta će mi bez displeja, kad je prevelika prednost plejera displej, snalazim se nikako, pogotovo što ima touchpad , preslušavam i tražim pjesme na pamet po sjećanju, ma živa koma. ak ima ko ko prodaje zen vision, ili mu je plejer u banani al displej radi željan sam kupit... ajme kako sam sam profućko sodomovu ponudu

Bookmarks