mah, i meni je sinoć drug sjeo na haubu i ulupio je... nije mnogo, ali dovoljno da ja primjetim... grrrr ljut sam![]()
da ne spominjem da ga je prije neki dan, neki lik ogrebao na parkingu... mama je parkirala
![]()
Україна
gledam red carpet i ludog milovana![]()
jao ljudi, ja sam sinoć gledao onu noćnu moru na z1 televiziji... ono je stvarno noćna moralol!
inače tu televiziju nemam, ali jedna fuš lokalna televizija ih po noći prenosi, pa sam naletio, u 2-3 sata ujutro kad smo se vratili, na ono ušato čudovište. lol
Україна
To sa utakmicom sam spomenuo cisto kao usporedbu, totalno mi je svejedno dal je on navijac ili ne... on je nakon toga isao tuci se po parkicu, a ja sam lako mogao biti sa druge strane.
Sto se tice toga sto je tip imao noz ili klijesta kod sebe, trebamo se pitati tko jos ovdje nosi oruzje i zasto? Razumijem potrebu da se nosi oruzje, upravo zbog kretena koji ce te napasti, no zivot u strahu za mene nije zivot, zato niti ne namjeravam ikada hodati po gradu sa nozem ili teleskopskom palicom.
Zasto neki imaju tu potrebu, a drugi ne? Zasto nisam nikada vidio metalca sa palicom? A sto se ribnjaka tice, nikada se u zivotu nisam oblacio u sklopu neke subkulture niti se tako ponasao, a osim majice zadruge ne posjedujem niti spikeove niti spitke ili marte, pa sam na ribnjaku bezbrizno godinama uzivao, sve dok posjeti skinsa i "bojsa" nisu postali ucestali. Jednako kao i sa mocvarom.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
zasto imaju potrebu? zato sto su primitivni! zato sto jos uvijek vjeruju da se moc, snaga, vlast i postovanje iskazuju batinanjem svega ispred sebe. zato sto nemaju dvije ciste u glavi da zakljuce koliko je to jadno. zato sto je i njih netko tukao u osnovnoj skoli pa sad dokazuju sami sebi da nisu jadnici koji samo bivaju mlaceni. zato sto su idijoti. pick the answer you like the most, ali svaki je odgovor ispravan na neki nacin..
to sto nisi vidio metalca s palicom ne znaci da niti jedan metalac nije agresivan. isto vrijedi i za sve druge subkulture ili ne subkulture. ni moj bratic nikada nije pripadao nikakvoj subkulturi, pa je dobio sakom u glavu na plesnom podiju iz cistog mira. ono, lik koji je prolazio odlucio bas njega zveknut.. explain that!
i ne moras zivjeti u strahu. u strahu zivi samo netko tko je za nesto kriv.. nekako mi ne djelujes kao konfliktna osoba, koja ce se ici gurati u prve redove zaracenih budala bilo na ribnjaku, bilo gdje drugdje.. i kao takav, ne vidim po cemu ti imas vece sanse pobrat noz/metak/votevr od ikojeg drugog gradjanina ovoga grada..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Retoricko pitanje, no hvala na odgovoru
Htio sam napomenuti kako se neki ljudi osjecaju prozvanima i brane preminulog dok istovremeno ne zele priznati da je onaj drugi bio naoruzan upravo zbog njega i takvih tipova. Nisam jednom vidio kako BBB, skinsi i slicni tuku metalce, punkere i slucajne prolaznike na ribnjaku.
Nisam konfliktna osoba, tako da ne bi nikoga ubio sa nozem nego bi netko od nas dvoje dobio batina. Nakon toga problem jos uvijek ostaje...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Moram se složiti s Rospayom. I previše sam puta po noćnim tramvajima vidio kako ekipa neodgojenih isfrustriranih balavaca s navijačkim obilježjima tlači neku ekipu čiji se lifestyle razlikuje od njihovog. Neću generalizirati kako su svi navijači loši, ima stvarno OK ekipe koja iskreno voli nogomet i nema potrebe za raznim piz*arijama po gradu, ali takvi su nažalost u manjini. Većini je cilj samo nekakvo pravedničko dokazivanje (pomoću tučnjava i nereda) koje ja ne razumijem niti se trudim razumjeti. bbbrljo, nemoj se uvrijediti,znam da nisi jedan od takvih
Što se tiče incidenta na Ribnjaku, što reći? Žao mi je dečka,ali sumnjam da je sve tako crno-bijelo. I sam sam nekoliko puta u ime svoje ekipe žicao cugu od susjedne ekipe, i stvarno nema nikakvih problema ako pristupiš uljudno. U većini slučajeva smo dobili i cugu i poziv da se pridružimo. Stvar je samo u stavu i pristupu, koji ovdje očito i nije bio baš tako uljudan. Da je dečko dobio nožem hladnokrvno,vjerojatno nije. Nitko normalan ne ide ubosti nekoga, osim ako se ne osjeća ugroženo.
Ovakve stvari će se nažalost nastaviti događati, sve dok je kućni odgoj dosta mladih na razini na kojoj sada jest, a policija inertna. Žao mi je dečka, nije on kriv, nego društvo u kojem živi.
www.gadgethive.com
Dobar jutar svima...
vidim, bilo je rasprave ovdje...
Ništa, eto spremam se lagano na fax...
Ako je tebi ova tema bezvez i spam, kao što si napisao u zadnjih par postova, onda imam jedno pitanje za tebe: Zašto uopće čitaš ovu temu i zašto uopće nešto pišeš u nju???
Jer jako ti je tema bezveze, onda ju preskočio.
nO nazad na temu...
tražim bilježnicu po sobi...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jutro...........
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Se nekad nekome dogodilo da su krivo uplatili novce na krivi račun? E pa meni je. Plaćam režije cimeru na račun iz svoje PBZ u njegovu Erste banku i na neku foru predložak mi je cijelo vrijeme bio krivo upisan, tako da sam zadnje dvije-tri uplate (cca 850 kn) uplatio na krivi račun. Cimer zove banku da vidi što se da napraviti, ovi provjerili i rekli da je svaki put sjelo nekoj ženi na račun, a ova se fala bogu pravi blesava. Mislim da ću se upucat večeras ako ne potpiše suglasnost da novci nisu njezini.
Znači, što sad radim? Pizdim.
Dobro jutro. Evo ustao skoro, predavanja u 13h... lijep dan![]()
Україна
dosađujem se, možda se zaletim do dućana po opremu za trening . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
zub me ubijao cijelu noc,nist spavao,glava ko balon,sutra na fax ujutro,pa do petka...ahh...
gidi jap!
počeo sam učiti međunarodne ekonomske odnose
Україна
A ja idem kopat vrt i sadit kupus. Garant nitko danas to ne radi osim mene...Ajmeee...
garant se niko i ne zamara sa merkantilizmom i teorijama apsolutne i komparativne prednosti![]()
Україна
Ali definitivno se nitko ne muči s tim kak sam bio šesti na županijskom iz geografije...
1)internet bankarstvo
manje naknade 4 puta, brze , jednostavnije , pouzdanije, less time consuming.
2)kad uplacujes u in vivo uvjetima , dobijes onaj zeleni odrezak . obavezno pogledaj broj racuna kome je uplaceno.kod uplate u druge banke ima manjih komplikacija. however , ono sto je bitno : provjerit uvijek broj racuna kojem je uplaceno.ne gledaj ime i prezime koje je napisano, nego bas broj.dakle 2402006-xxxxxxxxx
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Bookmarks