Da, najvjerojatnije je otisao neki flat kabel.
BTW procitaj pravila o naslovima tema i ubuduce ih se drzi. Osim toga, nema potrebe otvarati novu temu i onda pitati isto pitanje u drugoj temi
dakle kupio sma mobitel SE W580 u petak 14.02.2008
i sve je radilo super do prije 10min...
najedamputa izgubio sam sliku na mobitelu a display samo svijetli...
mobitel cuvam kao oko u glavi...nema uopce tragova koristenja...
sto mislite da bi moglo biti da se mobitel shebe u manje od 2 dana???
jel to greska od mene ili tvornicka???
pomozite...
Da, najvjerojatnije je otisao neki flat kabel.
BTW procitaj pravila o naslovima tema i ubuduce ih se drzi. Osim toga, nema potrebe otvarati novu temu i onda pitati isto pitanje u drugoj temi
ok..sry...
a jeli to moze biti moja greska ili je njihova...
jer na mob pazim jako puno...
Moze biti i tvoja i "njihova" (valjda mislis na proizvodjaca).
Bez da netko pogleda mozemo samo nagadjati.
ne razumijem kako moze biti moja kada sam s njime radio njezno kao sa malim dijetetom kada se tek rodi...
ma vidjet ce mo ali ako je njihova greska trazim lovu odmah nazad...
ako svijetli nije oso flat , vjerovatno softverski problem .... probaj flashat seusom
ili se flat istekao...iako sumnjam .. meni se na k750 istekao pri padu sa visine od 2-2,5m
da si skratis muke ... da ne cekas kad ce doc sa servisa .... probaj flashat seusom , 98% da ga treba samo flashat
EDiT : postupak(sa slikama) kak se flasha seusom imas u sticky
meni se na 6233..isto ne puno starom, nit pao nista..bez ogrebotine, radio ko nov, i ekran se sjebo sam, prvo su neke crte prolazile, a kasnije se bio bijeli ekran samo i na tome je ostalo..mobitel upalim napamet tipkam pin, slusam muziku..a ekran skroz bijel...covjek u servisu kaze da tim nokijama zna otic ekran, pa je stavio novi...
tak da moze bit da je riknulo nesto u ekranu pa moras mjenja..no ak imas garanciju nema frke..
bio nekad oglas...
evo mobitel je odnesen tamo di sam ga kupio i kazu da je to njihova greska i dobio sam nazad 2200kn za njega i mir...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks