to normalno spada pod garanciju jel ako ijedan dio mobitela ne radi kako treba onda je mobitel neispravan i ako je pod garancijom a ti nisi mjenjo softwer i nema večih oštečenja garancije vrijedi...
sto se sve podrazumijeva odnosno koji dio mobitela, software je pokriven garancijom?
kod mene je mob potpuno ocuvan, niti jedne ogrebotine, ima garanciju jos skoro godinu dana.
..ali imam jedan problem - a to je - autofocus mi ne radi, sad me zanima da li se to ukljucuje u garanciju? ..premda da na mobitelu nema ama bas nikakvih znakova pada.
tnx
temu sam napravio zbog znatizelje, jer nemam vremena otici do servisa. pa bi htio malo prije dobiti odgovaajuci odgovor.
to normalno spada pod garanciju jel ako ijedan dio mobitela ne radi kako treba onda je mobitel neispravan i ako je pod garancijom a ti nisi mjenjo softwer i nema večih oštečenja garancije vrijedi...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Sve zavisi od ovlaštenog servisa, ja sam imao neugodnog iskustva sa samsungom, mob je izgledao kao novi, znaci nikad padao bez crtica itd i nisu mi htjeli priznati garanciju i još k tome su mi poništili garanciju a kamera na mobu je riknula sama od sebe.
Ne brini ti, rješio sam ja to jako dobro uz lijepu korist jedino je koštalo živaca
Necemo sad u off![]()
Hmm...e sad bahati, to može svašta znaciti. No mislim da uopce neces imati problema jer frend je nedavno odfurao N73 koja je slucajno letila po stepenicama i zamjenili mu ekran bez prigovora a prednji dio maske je na sve strane poništena![]()
odnio sam ga u pon. na sevis, danas je vec gotov. zamijenili su kameru.
ugodno osoblje.
=) pohvalno iskustvo
After all...
Bookmarks