jojj.. jedva gledam
da znate s kime sam bila jučer vani u fontani?s dragim prijeteljem chellexom hehe ,bio i gog i još jedan zaboravila sam ime
nemrem gledatdanas repriza
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
čekam pizzu![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
hehe ne znam do kad su oni ostali, ja i frendica smo otišle oko pola 5 jer njoj nije bilo dobro.. a već tad su svi bili zeleni
idem se spremiti za tuhelj
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pa ja nemogu vjerovat da nitko nije ništ napisal danas ovdje......
dobro jutro svima! bio na zrinjevcu i tvornici... taj belfast food je skroz otiso u qurac, bila je 10 put bolja proslava sv patricka u ksetu u cetvrtak neg ovo u u tvornici...
nakon tocno 331e stranice ovog topica i ravno 8250 napisanih postova (slovima : osam tisuca dvije stotine i pedeset napisanih postova) , čovjek je pogodio srž problema
ja mogu shvatit da netko napise kaj radi
nemogu shvatit da netko svako jutro se budi i izvjescuje hrpu nepoznatih lljudi da se upravo probudio
c ya
be good
Zadnji uredio stamp1 : 16-03-2008 u 14:27
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Doso s mise. Gladan... Rucak... Kava... Kladionica...
Netko je ljut...![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Polako, ima tek 15-16 godina
A meni je danas rođendan
Sinoć pravio extra tulum, prvo u kući pa smo išli i vani
pozz svima
Україна
oporavljam se od jučer . . .
prvo proslava rođendana na tekmi, zatim odlazak na zrinjevac, zajebancija uz potoke pive, pjevač eksira pola pelina i kaže da mu bolje paše šljivovica (pjevač je biorac, pjevao pijan, ali odlično i za pamćenje), po kraju koncerta na after na cvjetni, poslije toga polako doma . . .
uglavnom, odličan vikend . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Izboden 18-godisnjak
Ovdje sam trebao jucer biti...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks