ma jok, eto bas prije par sati frend isto uzeo novi k800... i sad ta kamera...slikam..uspoređujem i ne vidim neku razliku, i k800 moze davat mutne fotke...mislio sam da je k770 dosta losije stabilizira ali prevario sam se...
imao sam dugo k800 prije i to dosta dugo, bio mi ok za usputo slikanje...
al sad se dugo vremena druzim sa svojim digitalcem, i jednostavno je to to i ne moze se mobitel mjerit s digitalcima...pa sam se naglo razocarao..
al sad uspoređujem s k800 i cak su tu negdje, malo radi mutnije slike ako se ne drzi ruka mirno, al ima bolji makro, cak ko da i fokusira bolje ako su ruke mirno,nekad ispadnu bolje nekad losije...dosta slicno, isti drek...i ako je nesto losije, ne isplati se zbog toga mjenjat...bas gledam koja je ono cigla - s grbom izgleda duplo deblje, ko 2 ova... tako da sam zadovoljan, ostajem na k770...ionak vecinom slikam digitalcem , ako zatreba posluzit ce solidno, pogotovo led lampica koju cu i cesce koristit nego fotic... i strpljivo cekat novog kralja - c902... ta da
a ovo o flash temama- kako to funkcionira, kako se prebace samo ili? nije da mi trebaju, al probo bi da vidim kak izgleda malo ako ne trebam prckat nesto nego ih samo ubacit u mob??

Odgovori uz citat

Bookmarks