Ja imam nokiu N95 (nije 8GB) kupljenu u singapuru za 3000 kuna !
Samo šta ima mapu azije i ima te njihove znakove (iznad brojeva) na tipkovnici !!
I nije fake !!
Evo sa neta jedna slika !
Indentično tako je kod mene!
![]()
to je model za azijsko trziste,ali je to potpuno nebitno,jer je to ipak prava Nokia,a ne neko kinesko smece.
istina...a cijena je stvarno smješna !!
ja kad sam ga narucio od tamo još nije izašla ova od 8gb!
Jedina razlika je u mapi,tip njihovim znakovima na tipkovnici i punjaču!!
točno... vidi se !!!
http://dailynokia.com/fake-nokia-n95...-made-in-china
obratite pažnju na menu .... kao da je nekakvo djete to radilo![]()
Zadnji uredio Ico : 07-03-2008 u 11:06 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT!
Clever, na ovoj slici koji si stavio gore ne vidim nikakve kineske znakove na tipkovnici?!
Zadnji uredio Ico : 07-03-2008 u 15:01 Razlog: napisao si isto i u drugoj temi, pa nećmo ovdje ić u off.
Poznanik ide sutra na brod i rekao mi je da ce mi pogledati mob! Ne ide u isti grad gdje je već kupio sebi mob pa se nadam da će svejedno pronaći tamo gdje već ide!
Od danas pa nadalje čekam vijesti od njega napet ko puška!
Jučer sam kratko vidio mobitel, i tipkovnica je upravo kao na slici objavljenoj ranije u postu! Stigao sam samo ući u meni i činimi se da je ok:
ovakvog je izgleda!
Što se tiće tipkovnice da li je moguće kupiti novu tipkovnicu i zamjeniti i kolika je otprilike cijena nove tipkovnice!
Hvala
ne vidim razloga zasto raskopavati telefon da bi promjenio tipkovnicu...
i zašto bi je uopče mjenjao?!
Nisam rekao da bih to radio (mjenjao tipkovnicu), samo me zanimalo koliko dođe tipkovnica koja na sebi ima standardne znakove (latinske)?
Da li si ti clever imao ikakvih problema s mob (s obzirom da je za Aziju), mislim na promjenu product koda, upload softvera, brisanje Azijskih mapa....
Tek sam sad primjetio da si naveo da ima različit punjač, znači neiskoristiv?
Opet hvala
Opet vas molim za pomoć.
Kad sam izvadio bateriju da pročitam kod s mobitela primjetio sam da na naljepnici između ostaloga stoji i oznaka "N95-2" (da posjetim radi se o 8GB verziji). Da li se to nalazi i na vašim uređajima i kakvo točno značenje ima ta oznaka?
Pošto je na mob verzija software-a 11.0.026 a dostupna je verzija 15.0.015, zanima me da li je nova verzija stabilna i sigurna za instaliranje. Hvala!
N95-2 ti je oznaka serije. Recimo klasični n95 ima oznaku N95-1, a n95 za američko tržište ima oznaku N95-3 dok n95 8gb ima oznaku N95-2. Software je po meni puno bolji i stabilniji makar par ljudi tvrdi suprotno. Recimo jedan poznanik je imao 8gb sa starim software-om i to je bilo prestrašno. Mobitel spor, ne reagira na tipke, smrzne se ma užas. I kad je stavio v15 preporodio se
Pa ipak je nekak logicno da noviji software bude i bolji a ne suprotno,znam da sam na svojoj N95-1 imao dosta problema sa V12 softwareom,falilo mu je memorije,tipke nisu hvatale,kad ga skliznes dolje ona glupost se automatski otvarala,otkad sam stavio V20 superiska,sve se to rijesilo+jos sam dobio dosta na brzini rada samog mobitela...![]()
Bookmarks