ali ja vec imam pravo stari certifikat i one programe... ali opet znaci nista
a mozte li samo link ove stranice, gdje online signam aplikacije??
ali ja vec imam pravo stari certifikat i one programe... ali opet znaci nista
a mozte li samo link ove stranice, gdje online signam aplikacije??
Extremno samo eXtremno
da... jer je tvoj certifikat od 7.2.2008.god i traje 2godine, nakon toga ćeš morati vraćati datum...
Stariji certifikati, koji su izrađeni prije 1.1.2008.g su trajali 6mj, te se poslije toga, nakon potpisivanja aplikacije, datum na mobitelu morao vraćati.
Ako nevjeruješ pokmakni datum na 8.2.2010. pa probaj instalirati neku app koju si potpisao sa svojim certifikatom...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jedno pitanje, da li je moguce mijenjati SID aplikacije?![]()
A Zasto Nece Cclock I LANDSCAPE?????????
Imam problem kod potpisivanj jednog programa (LandscapePro_2_0_beta1_unsigned.sis)......što god odabrao pod capability info. izbaci mi eror i nemrem ga potpisat ( ili mi veli "FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x20003821 )" ili "FAILURE: Submitted .sis file uses uses capabilites that were not selected").
Molio bih nekoga ko je potpisao tu aplikaciju da mi kaže što je odabrao pod capability information.Hvala
ajmo sad da zaobidjemo rupu u zakonu.
idemo sad na ovaj nacin.
korisnik 'shpic' ima indentican problem kao i ja, kad pokusavam potpisati explorer. jel moze netko objasniti?
posto korisniku 'shpic' nije izbrisan post, ne bi trebao biti ni zbrisan moj post.
zahvaljujem na odgovoru.![]()
Daj Vjeko, molim te pogledaj datume i ne gnjavi više. Ne prisiljavaj me da budem zločest.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pošto su certifikati trenutno zabranjeni, kaj mislite dal bi se promjenom imei broja mogao koristiti certifikat drugog moba?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Da ako ima tko skuziti kako...Netko je mjenjanjem SID-a potpisao RotateMe, ali svejedno vecina licenciranih app ne prolazi ta metoda...Uskoro bi trebala izac potpisana RotateMe obzirom da je freeware...tako da se slabo da...
I ja sam dobio mob nakon N.godine, ali mi se nije dalo odmah zezat sa upucavanjem aplikacija, kao ono kada sam citao free je pa cu kasnije...
Izgleda da sam se zahebucnuo na ljenosti![]()
Postoji već rotateme 2.0 koji se da sign-ati, a sad je izašla i 2.1 beta 2 verzija koja se isto da sign-ati
Ma teško sranje. Mogli su bar dozvoliti jedan certifikat po username-u. To bi bilo sasvim ok i svi bi bili sretni i zadovoljni. Zadovoljniji od sadašnje situacije u svakom slučaju![]()
ovo je nemoguce dekriptirati, ima neku zastitu ili algoritam sha1rsa, koji sam citao da je najbolji , da ga je nemoguce provalit. pokusavalo je dosta ljudi ali nista od toga. imam jednog dobrog prijatelja u hnb-u programera, pa probat cu s njime razgovarat malo.
kak je to glupo. znaci za njih ne postoji korisnik koji si hoce napravit certifikat za sebe i svoj mob, nego su im svi masovni izdavaci. slazem se s idejom da na jedan user stave jedan certifikat.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
u mobu ima dosta certifikata, pod settings,security,cert.managment., i kod njih se moze vidjet oni id-ovi, algoritam i zastita, isot kao na kompu kada otvori .cer fajl, pokaze ti se sve o njemu, a tamo mozes nac i hex oblik imei-a i imei, i jos neki kao kod kaj imei ima, brdo sranja i kaj se iz toga nemoze nist izvuc?
meni je cudno to , kaj imamo aplikacije kaj koriste certifikat,imamo certifikate,imamo zahtjeve za certifikate, i kak se iz toga nemogu izvuc algortimi ili neki postupak za certifikat???
jel tko uspio podpisati neku temu na mob online putem?
meni na svaku koju skinem sa Zedge-a piše da je Certifikat expired
dok programeri pisu program za simbian, dali oni mogu napraviti tak da se aplikacija nemora potpisivat?
Bookmarks