jutro . . .![]()
jutro.....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
jutro . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jutro![]()
jutro becari.evo me na inforatici
upravo sam si naručila kekab![]()
visim na fejsu, nemam niš pametnijeg za raditi![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
juu ja bi kebap..nisam to jela sto godina![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
'dan dame i gospodo......
upravo pojeo jedan poveći sendvič, sad odmaram i probavljam pojedeno . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pozdrav ljudovi...
kako ste?
upravo ručao... sad malo gledam, koji filmić bi mogao pebaciti na mob..![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
brljo ides na tekmu
naravno...Mislio sam da ces u skolu ali eto...Oprosti na glupom pitanju...Znas li mozda mogu li sa godisnjo upasti
naravno da da, zakaj ne bi mogao?
godišnja ne vrijedi samo za finale kupa, ja mislim . . .![]()
Mir s vama.....![]()
razmišljam o bebama![]()
![]()
doruckovao... sad kurim duhan
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ne misliš li da mi je vrijeme![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
e pa to, da!
svi misle da je imat bebu onak, tip te pogleda bez kondoma i to je to, trudna si..
yeboga, to su price s kojima se tinejdjeri plase. nije tak lako napravit bebu.. pogotovo kad je zelis..
trebas se puno seksat. trebas gadjat ovulaciju i plodne dane. trebas drzat noge u zraku poslije seksa. trebas pit folnu. i jos povrh svega toga, ne se sekirat nit opterecivat jel ce pred stvari test pokazat jednu ili dvije crte..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Lijepo razmišljanje nansamo naprijed.
Україна
lol, nisam. josal budem.
imam puuuuno trudnica oko sebe, yebate, totalni baby boom ove godine! pa sam upucena u stosta i prepuna tehnika kako zgrabit rodu za vrat! cak me poducise i kako zamoliti rodu da donese curicu/decka ovisno o preferencijama
javim dal metoda funkcionira kad je isprobam, lol
Bookmarks