a priznaj da si se samo htio pohvaliti...![]()
Prije dva dana kupio sam BMW 740i, '98 godina. Nisam baš taj auto planirao kupiti ali tako je ispalo. Auto ima fool opremu:
-klima, automatska, dvozonska, koža(siva), grijanje sjedala prednjih i stražnjih, namještanje sjedala prednjih(sa memorijom) i stražnjih
-radio, cd, tv, navigacija, telefon, PDC-parking senzori, sistem protiv proklizavanja, ABS, putni kompjuter, štoperica
-webasto, šiber, električne zavjese na stražnjim staklima, 6 zračnih jastuka
motor- 4400ccm, 286 ks, 420nm, 0-100 6,6 sec, 250 k/mh elektronski ograničeno
Ako netko ima iskustva sa ovakvim autom neka napiše dojmove.
PREDATOR
a priznaj da si se samo htio pohvaliti...![]()
Prijatelj ima 735i iz 78.
NEvjerojatno je to da je takvo nesto postojalo 78-e, pola ekipe mu nije virovalo da je to stvarno toliko staro, jer auto je prmocno, sa svom opremom, klimom kozom...
Takoder i plin mu je stavljen tako da je izgubljeno malo na snazi al je jako isplativo!
Inace, auto je strasno, onako mafijaski stil ma prebolesno, sve najbolje o njemu osim jedne stvari-DIJELOVI MU JE JAKO TESKO NAC, A ONDA KAD IH NADES MASNO PLATIS!
FORD FOCUS RS500
I like it!
visoka cijena registracije + ostalog te potrošnja.
možda si i u pravu ali opet onaj koji ima uzeo bi novu ili ipak nešto noviji model
Zadnji uredio predator : 12-03-2008 u 01:21
PREDATOR
Imao sam 750i, svidjao mi se kao takav model, no ne vise u BMWhehe, dosta mu je cudna elektronika sa sitnim musicama.... potrosnja ne opravdava preformanse... presao sam na jaguara, ipak svaki zemo ima BMW
bez uvrede!
Ma meni uopče nije bitno ko sve ima bmw, bitan mi je komfor, udobnost, sigurnost.... zato sam ga uzeo. A 750i ima 12 cilindara i troši više od 740 koji je osmak.
PREDATOR
danas možeš za 30ak tisuća eura, kupiti e60 530d auto star 3 godine i te fore što je relativno jeftino, međutim, evo prije par tjedana sam imao servis, 10 000kn samo ...
mnogi se zalete oko toga, ja sam uzeo primjer sad za peticu, međutim, mrak im dođe na oči kad vide da to nije auto na kojem se preskače servis i ide se k lokalnom serviseru na servis...
na kraju ne ispadne baš jeftino....
@predator - ako nije tajna za koje pare, koliko kilometara ima? vidim da je stranih tablica, kako s tim stojiš--
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Znam da je servis skup, s time sam i računao. Auto je na Zg tablice, nisam imao sliku svoga pa sam stavio drugu sliku, moj izgleda identično. Kilometraža- 208000, cijena- dobio sam ga relativno povoljno.
PREDATOR
obožavam bmw-e.... pogotovo sedmice
znači 740i... v8 mašina4.4 litreni
![]()
definitivno ti se isplati ugraditi plin, na snazi nečeš ništa izgubiti
ne zato što je mašina mrcina nego zato što današnji svi
plinski sustavi su tak napravljeni da se ne gubi na snazi kao prije...
ja imam namjeru kupiti 735i ali e32.... u odličnom stanju od jednog
može se reći poznanika....
do sada sam imao dva bmw-a.... i nisam nikad požalio.
samo ga pazi !!!!
to je prva sedmica. e23... isto mrcina od bmw-a
najači model 745i turbo. redni šestak, dok postoje neke slike
da je čak postojao model i sa v12 mašinomveć tada
a dijelovi se mogu naći na ebay-u , a ako tamo nema onda
u dučanu ili nekom drugo web shopu. i normalno da su skupi dijelovi
kada pričamo o 30 godina starom bmw-u, a i tako inako su na bmw-u skupi
dijelovi za sve modele... ipak je to BMW !!!!
dok za plin, ako ima stari sustav, onda je max izgubio 10% snage.
XJ Sovereign
E23 was produced for ten years from 1977 to 1987
dobra kolica
Prva tri dana sam se mučio sa telefonom u autu. Ubacio sam prepaid karticu tele2 i to je loše funkcjiniralo, dugo mu je trebalo da nađe mrežu i onda je veza često pucala. Jučer sam stavio tomato i radi savršeno. Za par sekundi nađe mrežu, veza odlična. Frend mi je rekao da njemu radi stara simpa kartica u bmw-u, sa ostalima mu je isto štekala veza i da to ovisi o čipu na kartici.
Drugo sve pet, prosjek potrošnje 15,5 litara po gradu.
PREDATOR
Ta sedmica zgleda predobro s bbs felgama
@predator jel ti to prvi 'veliki' auto? zanima me kakav je to osijecaj vozii takvo sto -ogromno... jel se uspijevas di sparkat kad si u gradu?
Bookmarks