Možeš ga baciti. Vjerojatno je pločica dobila i tu nema pomoći nažalost
Pao mi je mobitel sa 8. kata na beton direktPuko displej, mobitel se kojim cudom nije razbio, samo se rastavio, ali NE RADI
(( displej sam probo drugi od frenda, upali se mob, ali je bijeli ekran. Sto da radim, kako spasiti kontakte i druge podatke, neku pomoc molim, hvala.
jel se moze ista spasiti? imao sam mmc karticu koja radi, ne znam da li su mi kontakti na njoj ili nesto. bilo kakva informacija bi dobro dosla. frend ima isti mob, dal mogu nekako nesto napraviti.
jesi ti mozda nadrkan ili nesto?pitao sam da li postoji ikakva mogucnost BEKAPA podataka, lako bacim mobitel poslije...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da li je moguce da su kontakti pohranjeni na MMC kartici? i koji su to fajlovi ako jesu?
Imenik moze biti na kartici,ALI samo ako si ga ti spremio na karticu,ako nisi onda nema nista...ako jesi onda ubaci karticu u neki drugi mobitel i citac kartica i nebi trebalo biti problema sa vracanjem kontakata...
imam karticu, imam citac, skopiro sam sve, ali gdje se nalaze kontakti? koji fajl? kako da pogledam da li jesu uopce na kartici?
kontakti bi trebali biti ekstenzije .vcf no vjerojatno ih nema ako prije toga nisi iso na backup imenika na karticu...
i smao još jesi proba kad ga upališ spojit kablom na komp?
After all...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa ipak ima nesto cim ga uopce prepozna, a jesi li kad prije spajao sa kompom? znas da trebas imati drivere za kabel ili jednostavnije instaliran pcsuite?
ako nemas skini si s nokine str pcsuite i sinkroniziraj mob sa outlookom, tamo ce ti sve lijepo pohranit
ako pak imas pcsuite a to ti javlja onda ti i ja kao i ostali mogu reći, počni skupljati nove kontakte
After all...
instalirani driveri i pcsuite, ne radi![]()
e pa to je to...kazemo:sranje...ajde nije to tako strašno, ja sam dvaput izgubio sve važn podatke s moba, sad svakodnevno radim backupnauči te pameti
After all...
Bookmarks