Više faktora.Kontakti na punjaču su otišli,utor za punjenje u P520 oštećen,neispravna baterija.ako ima garanciju ravno u Europatrade-a ili u ovlašteni servis da ga pogledaju.
Cura mi je uzela navedeni mob, no kad se mob stavi na punjač, ne pokazuje nikakve znakove punjenja...baterija se ispraznila i mob se ugasio te se neće puniti...u čemu je problem?
Bom Chicka WahWah
Više faktora.Kontakti na punjaču su otišli,utor za punjenje u P520 oštećen,neispravna baterija.ako ima garanciju ravno u Europatrade-a ili u ovlašteni servis da ga pogledaju.
OK, ajde mi reci koliko bi koštao servis ako su otišli konektori na mobu ili baterija? makar, baterija radi, jer se mob može upaliti, ali se odah zgasi...znači, ostaje ili mob ili punjač...
Bom Chicka WahWah
onda bi trebali biti kontakti punjača,dali punjač za P520 izlgeda isto ako onaj za D900/D900i/X680/D600,ako je siti probaj s drugim,ako se problem ponovo javi onda je do moba ,otišli kotnakti u utoru za punjenje.
OK, a koliko bi došla promjena tog utora za punjenje kod privatnika ili u Europatrade-u?
Bom Chicka WahWah
Negdje sam čitao sljedeće: ako ti se mob ugasi zbog potrošene baterije, tj ako baterija dođe do kraja, da se punjenje neće odmah prikazati na ekranu. Zašto je tako, neznam.
Probaj ako već nisi ostavit mob 15-20 min na punjaču pa vidi može li se upaliti. Ako ne ide - onda se sigurno ne puni i problem je negdje drugdje.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ako mob ima garanciju možda i taj kvar prođe pod garanciju,a kod privatnika 200-300 kuna
Kak skužiti kad će se mob počet puniti ako se ne vidi ikona za punjenje na ekranu? Mogu pričekat 15-20 min, ali ne znam ima li to smisla...
Bom Chicka WahWah
I kad je mob ugašen mora se pojaviti ikona da je punjenje u tijeku.
Fora je u tome što se u tom slučaju punjenje ne prikazuje iako se baterija puni. To bi bilo zbog (sad ću bubnuti jer se ne mogu sjetiti boljeg naziva za to) preispražnjene baterije. Nemam pojma gdje sam to vidio niti koji je mob bio u pitanju, al ništa ne košta staviti i probati. Ako nije to, idemo dalje, jel![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Probao sam to, ostavio mob prek noći na punjaču i ništa, baterija je još uvijek bila prazna što znači da nije stvar u tome...
Bom Chicka WahWah
Kontatki na punjaču ili kontakti u mobitelu preko kojih se baterija puni,pravac u servis.
Danas mi je rekao frajer da promjena tog kontakta dođe 150kn...da li postoji još koja mogućnost, ne znam, da je otišla matična ili sl.?
Bom Chicka WahWah
Kad je mobitel kupljen?Ako se pali onda je matična u redu.
Ako se kužiš u elektroniku provjeri instrumentom da li ti punjač radi.Ako radi, probaj podići kontakte na punjaču i mobu.Ali LAGANO!
E ako ni onda neće, nosi u servis.
Danas je mob bio na servisu, jer je pod garancijom i ispostavilo se da je riknula matična, nakon samo 3 fuckin' tjedna...stoga je mob zamijenjen novim i sad sve radi za 5!
Bom Chicka WahWah
Ok,kako je El Nino je riješio problem ovo jedalje ne vidim razlog za raspravu.
Bookmarks