11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
mrs!nisam.. jos..
btw, jel ko zna kaje s iksicem?? citav dan ga nema onlajn, ne trza na sms.. vec si brijem da se zalio ko svinja sinoc i zavrsio autom u moru..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
hay people....![]()
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
je, poklekel sam, poderal sam 7 komada kroz vikend i ponosan sam na sebe
enivej, te cake tipa "ovo je zadnja kutija" , "od ponedjeljka prestajem", "od rođendana prestajem", "kad se planeti poravnaju prestajem" su zakurac (nemrem cenzurirati, tomislavi me sjebaly srrY)
NEMOJ KUPOVAT I NEMOJ ŽICAT! i to je to.....
ugl, došo zbirca, nedamise pakirat ni niš...bum zutra ujutro prije posla![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
i nikakvi flastri demit![]()
režem nokte, kako to mrzim, uf
idem ja polako . . .
pozz svima![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ajča.........
aj laku noc brljo, btw jesi svjestan da si napisao jubilarni post![]()
ma i ja mislim da su flasteri debilana teska i bacanje para na malo drugaciji oblik nikotina..
jer.. nikotin se jaaako brzo apsorbira iz tijela, 72 sata nakon prestanka.. ovisnost je u glavi, zato su ti flasteri shit!! brijem da bih i uz pet flastera pokeljenih po sebi opet zapalila kad vidim kavu
uostalom, caca moj par puta imao ideje prestat pusit uz one nikorete zvakace.. guess, neuspjesno.. tek kad je zavrsio u bolnici s infarktom rekao je nema vise. ja se ne zelim dovest u situaciju da me zdravlje natera na takvo nesto (a poceli se javljat problemi vec..)
kupih kutiju zadnju danas..
jos je pol sata do ponoci..
ono kaj ostane ostat ce max dvije dnevno..
kad i to nestane, nema kupovanja, nema zicanja!
nema pusenja kod mene u sobi! (ujedno ce i dragi morat prestat, al nije bed, reko je da oce..)
mogu ja to, znam da mogu..
brinu me kave.. i svekar i svekrva koji puse ko turcini..
brine me sto ce mi cigareta neodoljivo mirisat, iako mi sad smrdi.. (yup, pretjerala sam, palim sad svako malo da mi se zgade do bola..)
bit ce gadno.. znam da oce..![]()
al mogu ja to!! nebu mi soba nikad vise smrdila po dimu (to mi najvise smeta!)
TO! treba se prebacit na heroin!!![]()
ma joj ja mislim da je ta ovisnost kvazi ovisnost i da se svatko moze ostavit cigareta ako to stvarno odluci, nema tu mogu nemogu - to je hocu ili necu....
pa ja sam pusila, bez pol frke se ostavila toga danas zapalim tu i tamo (obicno kad je neki stres) ali to je fakat rijetko.....
neko vrijeme nisam pila vani kave dok nisam odlucila da je korak -- popit kavu bez pljuge....i danas mi je to sasvim normalno.
mislim da ljudi pretjeruju s tim i da se mozes ostavit pusenja - isti tren da tako odlucis. bilo tko, bilo kad.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
vis, nije to tak losa ideja.. ak bum na heroinu, nebum gladna i nebum se zdebljala.. a masa ljudi se uprasi kad prestane pusit.. i to me malo sad brine (oke, ne malo, puno me brine) jer sam olfo na dijeti.. kak u kuratz vuc i dijetu i prestanak pusenja? kaaaak?
gad demit..
idem zapalit.. jos dok mogu
a sad za ozbac..
ja kavu ne pijem vani. ne hodam po kavama. ja sam asocijalna vjesticaja doma pijem kavu na hektolitre! ne do bog da nema nesice u kuci! kak uz to prestat pusit? ah, da, soba bu mi smrdila po dimu
joj joj..
jos nisam nit prestala, a vec kukam.
koji sam ja ciknsit!
mogu ja to..
ju ken du it :udaraseuprsa: :rofl:
mala....naj srati![]()
sad si bum vužgal 3 komada![]()
ma znaaaaam..
puno vode pit, puno se kretat, puno divljat i trcat da se ubijem ko stoka i da ne pomisljam onak krepana stavit cik u zube jer bih se automatski zbljuvala.. i bum mirisljava, yad yada yada..
sve ja to znam..
sam odradjujem zalopojke za walterom mi koji mi je bio suputnik vise od 8 godina..
njema ga vise od sjutja..
reko mi dragi da svaki dan stvaim 15 kn u kasicu prasicu..
razmisljam kaj da si kupim nakon recimo mjesec dana![]()
jej, spil sam 3 tomislava, i sad sa krenul po čike, al sam skrenul prema frizu i sločil si frtaljku od 25 deka kobasa![]()
novi avy, yay![]()
prosla ponoc..
zapalila prije ponoci..
sad kad je popusim, pepeljara u smece.
u kutiji ostalo 11 komada.
to je za narednih 6 dana (dnevno dvije).
pomoz' boze
aj ken du it!!
edit: pepeljara u smecu..
dec ol folks.
odem krmit..
sutra ce bit gadan dan![]()
Zadnji uredio La_LuNa : 10-03-2008 u 01:15
zapali i za mene
šala, aj laku noc i uzivaj
joj koja diskusija, samo o cigaretama...
odoh ja na spavanje, laku noć svima
Україна
vidim kak ovije pljugeri se boriju s dimom, odnosno protiv dima, a gdoj vam kriv,
ja sem se denes nakljukal dima, ali onijega od roštilja![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Bookmarks