si i zeceka furala na skijanje![]()
bok ljudovi..čekam da mi mamica dođe, bila na skijanju cijeli tjedan. moram priznati da mi fali![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
si i zeceka furala na skijanje![]()
ne, pa zeko je bio sa mnom doma.![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
heheh živ i zdrav![]()
kako nebi bbio kad ga čuvam ko oko u glavi![]()
Jaoooo...Sutra pisem biologiju...ajme
Radio skripte za maturu s frendovima cijeli dan... Ne da mi se više ništ
Išao do grada s bratom, jako lijepo vrijeme danas![]()
Україна
čekam Farmu
pročitah i da će ova jadnica biti: http://www.dernek.ba/profil/Hany
tzv bosanska Paris Hilton :bljujem:
Україна
Ja sam tek sad dosao k sebi od sinoc. Zapio se ko idiot. Bio brzdej nekim curkama,i ja upadnem s bocom rakije,dve flase bittera... Krenem lagano,pa sve sam popijem, a sve na prazan stamik. Odem u grad u diskac na neke odvratne poskocice,popijem jos jednu,i onda blackout... Ko da me netko na sklopku zgasil. Pocnem padat,otkazale ruke,noge,oci,sve... Izletim nekako van,zavucem se u auto malo zaspat,kad ono sve se krene vrtit. Skoro odapeo. Za pol sata upalim avto,i krenem u rikverc,naravno mlatnem u neku ogradu,i krenem nekako,i za 5 sekundi murja ispred mene... Ja se skuliram,lagano prodem kraj njih i crta kroz jednosmjernu... Zavuko se u neko dvoriste dok nisu prosli,i onda warp 9 do doma,u krevet. Usto u 2 rucat i natrag u bed. Evo se sad digo... Ovo se zove burna noc...![]()
gledam farmu![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
cekam jaganjce..![]()
gidi jap!
Idem sta jest... Aj bog!![]()
nejdem gledat farmu, idem gledat pivu kak ulazi u mene (ne flaša nego piva!...pervertiti jedni!)![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
vert, jesi pokleko sinoc pred duvanom?
ja gledam na sat.. do ponoci treba sto vise nikotina utrpat u sebe.. mozda mi se i zgadi..
od sutra nema..
uf
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ne odgledah farmu do kraja. Brutalno sam otjeran iz sobe u kojoj smo gledali![]()
Україна
Ide u krpe.....
Laku noć onima koji su u pripremi za shutdown, a onima koji su Power On, da odu na Start, pa Shutdown my body....
Evo ga, ja sam stisssssnuuuuuoooooooooooooooooooooooooo........Do ne.
Preparing to shutdown......not done..
Must pi.............done.
Shutdown............complete..
Sweet dream, mario92................
![]()
Ko ide spavati u 22:24? Omg
Україна
ah.. we'll se..
nakon 8 i pol godina druzenja s nikotinom sumnjam da ce ic lako.. a onih flastera se grozim, tak da ce bez njih biti jos gore..
puuuuno volje treba iscupat sad iz sebe.. ne znam, nisam nikada nit pomislila da uopce pokusam prestat, nemrem predvidjet rezultate.. tim vise sto 90% moje okoline pusi, tesko da cu u njima nac podrsku![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks