Onaj kaj si mi ti dal u onom file... kaj si mi poslal da se ''igram'' s tim... evo nasel sam jedan FS za w300i mediteran... jer bi to moglo biti to, budme ga ubacil pa kaj bude...
Onaj kaj si mi ti dal u onom file... kaj si mi poslal da se ''igram'' s tim... evo nasel sam jedan FS za w300i mediteran... jer bi to moglo biti to, budme ga ubacil pa kaj bude...
sumnjam da je to to...trebaš nać odgovarajući fs i custom...
a main imaš svakako generic
...reper u duši...
MOJ BLOG
lako reći
top sony nema custom za z530 s_e_eurpoe
firmware okačim danas a custom ko ima nek stavi nekamo
edit:
evo firmware z530 S_E_EUROPE i custom je od z550
http://rapidshare.com/files/98128571/Z530.rar
Zadnji uredio MASVA : 09-03-2008 u 14:07
Mi6 Black
e a treba mu neki drugi firmware...
kolko ja znam za hrvatski mu treba emea_2,ali tog nisam nigdje naso...
zato najbolje da uzme cent_europe FS i custom i imat ce bar engleski na mobu...
...reper u duši...
MOJ BLOG
Opet mi je frka... opet mi se mob nece upalit... ovaj put nije baterija nista... samo sam ponovno sve metnul ali nece...
Masva ti meni samo metni sve potrebno da bi ja nejga spojil na Tele2 mrezu... ili neka netko proba potraziti EMEA_2...
Jer ja sam presel cijeli net i nista... a na neke stranice nemogu jer se treba regati i onda nabrati postova i takvih pozdarija...
ovak
gore imaš firmware za z530 generic,custom nisam našao ali probaj ovak napraviti
želiš mob s tele 2 sim unutra jel tak?
onda flešaj mob s navedenim firmwareom,okačim custom od tele 2.hr i ubaciš ga,ubaciš unlock patch i imaš otključan mob(tak sam si ja to zamislio a na tebi je da to provedeš,ja bi tako probao)
http://www.esnips.com/doc/9443075c-a...i-custom-tele2
Zadnji uredio MASVA : 09-03-2008 u 14:41
Mi6 Black
evo ja cu mu sad slozit mobitel...nemoraš se više trudit su uploadanjem MASVA...
skinut ću ovaj firmware odozgo i sa setoolom ću probat...
EDIT: ljudi,ja sad flasham z530i u w300i i neće...dok se flasha onda ekran svijetli plave boje...znam da to nije u redu pa me zanima kak da flasham mob??
Zadnji uredio robby14 : 10-03-2008 u 18:55
...reper u duši...
MOJ BLOG
Bookmarks