jos uvjek cekam email od ovih smradova...
ja sve polozio od prve,kad se vec hvalimo![]()
gidi jap!
dosadjujem se
Ja 2 puta pisao pismeni zbog A i B kategorije, sve prosao iz prve kao i sve vožnje, kad se već hvalimo![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
idem polako, umoran sam . . .
nisam se pohvalio, kupio danas dvoje traperica, jedne duge i jedne kratke . . .
ja zadovoljan . . .
jedino nisam našao košulje kratkih rukava . . .
pozz i laku noć . . .
sutra je veliki dan . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
...poz narode i laku noc...
idem ja pogledat još samo jedan film(3. zaredom) pa na spavanje...sutra delam od 9-5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zakaj ne zabrane rad SUBOTOM????![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
booooring, kopam po netu, slušam tu neke ruse, gledam kutiju s cigaretama...gleda i ona mene.......
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
spušil sam jedan čik ovaj tjedan
no, jedno je na poslu i terenu, drugo je sutra kad odem van, kad ovi moji hajvani na stol stave 2 tone duhana....POJEL SI BUM NOKTE DO LAKTA!!
Kakve to ruse slušaš?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ove tvoje
Ko Još Spava Da Vidim, Jadnog Li Mu Bika Njegovog!!
Koji k****? Nema nikog? Ajmee majko!![]()
Hebeni alkohol, neki đavo me škaklje u želucu![]()
A ja sinoc isto nalio malo,pa osli u pekaru i kupili 20 kifli (vrucih) i zamezili u bircu malo slanine,kulena,cajne kobase,maslina,paprike,luka...... I onda opet preko tog koja piva i tak... Jutros me stari probudio u 7,nakon 5 sati sna. Doso majstor stavljat laminat u kujinu pa je trebalo iselit sve iz kuhinje van. bas se super osjecam... :je**** majku:![]()
Neloša večera! Meni prisjela medica, nije bilo pive da ugasim vatruSad bi trebao skočit do menze na picu, dobar si tek želim
![]()
imam upalu glasnih žica (tako nekako) cijelo vrijeme se gušim i moram piti antibiotike koji su veći od mene
čak cijeli daj jučer nisam ništa jela
barem ću smršavit malo
šugavo grlo i pluća i sve.. ne mogu van danas na otvorenje...šmrc
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Gledam i umirem od smjeha
http://www.youtube.com/watch?v=aj0Km...eature=related
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
i ostao otvorenih usta pored ovakvih ludih rusa! Samodisciplina po jaja!
http://www.youtube.com/watch?v=NEjykuEuZG8
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
dobro jutro . . .
dan je super počeo, dizanjem u 7 i guranjem auta da upali . . .
a onda natrag u krevet i spavanje do sad . . .![]()
sad polako dolazim k sebi . . .
@mala
a vožnja?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
heheh a to polako![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa dobro, nećemo se smijati . . .
iz kojeg pokušaja?
to nije sramota . . .![]()
![]()
teorija od prve s nulom.
voznja od druge (iako i dan danas tvrdim da nije bila moja krivica, al ajd.. vozmo se po ulicici, na mojoj strani parkirani auti, ususret dolazi vozilo. ja dajem zmigavac i usporavam, vec bila na kocnici, kad meni instruktor zgrabi volan (a to je automatski pad). ja ga blijedo pogledam a on vristi pa lupila bi u auto satsrane retrovizorom! a ja ono, pa bila sam na kocnici vec, kako bih lupila? na kraju, vec pred autoskolom, pitaju oni mene sto sam htjela? ja reko, pa stat sastrane i propustit vozilo iz suprotnog smijera! a ispitivac meni: bilo je dovoljno vremena da prodjete prije njega.. a curu prije mene rusili na istom jebenom mjestu zato kaj nije stala i propustila auto iz suprotnog smjera!! jebemimmater!!)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Zato se uvjek za vrijeme vožnji skompaš sa ispitivačem i daš mu do znanja da znaš što radiš i da ima puno povjerenje u tebe. Tako je sa mojim bilo. On je zadnje sate čak spustio sic i prispavao, rekao je samo da napravim par krugova po kvartu...
Bookmarks