užasnaaaa... navodno nekaj fensi.. tipa gallery
ali ići bez obzira na sve![]()
Dobra večer, kako ste? Ja sam glup. Iz fizike nijedan zadatak nisam rješio. Šta će biti veselo...
užasnaaaa... navodno nekaj fensi.. tipa gallery
ali ići bez obzira na sve![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ja neznam koji mi *****.. 2 dana cigaru nisam zapalio i sad pusim i gadi mi se nesto... zabrinjavajuce totalno
It's nice to be important, but it's more important to be nice
zašto? pa to je pohvalno![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
koji lik.. kako ih se riješio ..njih 63 na jednom pitanju ( tarik i jedan protiv 100)
došao maloprije s predavanja . . .
sve testove prošao, sad će nas prijaviti za ispit . . .
nadam se prolasku iz prve . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
a predavanja zq sta?
Svaka čast,brljoI zapamti : puna crta ne postoji, to je urbana legenda
![]()
jutro radni narode
Dobro jutro forumu
Dobro jutro... Odoh još malo odspavati do 11...
Україна
za manje od 11h ću biti na koncertu...![]()
inače, dobro jutro svima..
@bbbrljo: ma nije ti fora položiti od prve... bar od druge... (ja sam oba puta tu vražiju teoriju položio od druge)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja eto položio teoriju od prve, a šoferski od treće, kad sam prva dva bio u k...u od mafijaškog narko bossa koji je sjedio na stražnjem sicu.
Ico,, kompletna autobiografija u sigu
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Probudih se po drugi put danas
Ja sam i teorijski i vozački dio položio iz prve
Štaviše, teoriju sam 'nulirao'
Ico, dobar provod na koncertu
Moj brat bi vrlo rado išao na isti.
Україна
OY! Ja otreso testove jednom,a voznju proso iz prve...![]()
oj ....................
Ma vozacki dio je smijesan, samo sjednes i vozis, a ovaj ti ko gps govori gdje da skrenes.
Jedva čekam kad ću ja vozit auto, da se brinem o tome da nekog ne lupim itd.
Te da se pazim ženskih osoba za volanom (mislim, nemam ništa protiv žena, ali ni ja ni moj stari nemamo sreće sa ženama, naravno u prometu)![]()
Bookmarks