to se dogadja i mojem bratu i koliko cujem kod jos nekih poznanika,takodjer.![]()
ipak je Optima jos uvijek u razvoju i poneka nestabilnost je moguca. meni npr. Max TV stalno trza i tu se nista ne moze.![]()
Zadnje vrijeme mi se dogada svakih par dana da mi internet jednostavno stane.Download mi padne na 0 te mi ne zeli otvorit ni jednu web stranicu uz poruku error lander.
Kad se pokusam skinut pa ponovno povezat na internet izbacujem i gresku i tako je sve dok ne ugasim pa upalim modem.
Tada mi se normalno spoji i radi nekolio dana, pa ponovno ista prica.Jeli netko imao slicnih problema?
FORD FOCUS RS500
I like it!
to se dogadja i mojem bratu i koliko cujem kod jos nekih poznanika,takodjer.![]()
ipak je Optima jos uvijek u razvoju i poneka nestabilnost je moguca. meni npr. Max TV stalno trza i tu se nista ne moze.![]()
optima je jeftina i isplativija od t-coma al sto se tice stabilnosti jos im treba vremena
Roverclub
Hm, meni sve štima. Nikad se ne blokira i nikad ne puca veza. Koji modem imaš? A možda ovisi i o dijelu Hrvatske...
Meni se često neće spojit na njihov ADSL Traffic![]()
Modem je netopia, a i meni se cini da bi to moglo bit od podrucja do Hrvatske...
Ipak, mislim da je jos uvik bolje i isplativije uzet Optimu prije t-coma.
FORD FOCUS RS500
I like it!
Vjerojatno ovisi od lokacije do lokacije. Imam optimu od srpnja prošle godine i osim što je nekoliko puta pao vanjski link nikakvih drugih problema nisam imao. Savršeno stabilno. Lokacija: vž, modem: Huawei. Kaj vele u szk?
tel. i maxadsl trebam sam odjavit il to napravi optima dok se prebacis kod njih?
Roverclub
zasto prebaciti na 1gb? nisam mislio da ide promet preko optime a brzinu placam t-comu,ne traffic,nego optidsl
Roverclub
Malo ste otišli u off, al kod svi tud i mali Mujo
Ili odjaviti korisničko ime u T-Comu što većina korisnika zaboravi napraviti.
roverinho: koji god paket na T-comu sad koristio, odjavi adsl i korisničko ime (2 različita obrasca) jer će ti u suprotnom naplaćivati promet (svaki promet iznad paketa od 1GB jer se paket od 1GB ne plaća ako ga ne koristiš, tj ako se ni jednom ne spojiš na net).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks