Da ali najveca steta sta ce biti samo za azijsko trziste...onda samo preko ebay ga mozemo kupit...
Molim vas da lagano bacite oko na jedan krasan uredjaj sa odlicnim perfomansama
Gigabyte GSmart MS808
Gigabyte showed at the Mobile World Congress the GSmart MS808 smartphone that supports digital TV reception. The phone is powered by a Marvell PXA310 624 MHz processor, 256MB ROM and 128MB RAM. It is features also SiRF Star III GPS chipset and supports DVB-T , DVB-H, T-DMB, ISDB-T, DMB digital TV receptions. There are also a 3 Megapixel camera and a 0.3 Megapixel front camera.
Like the other GSmart, the phone does WiFi 802.11b/g, Bluetooth 2.0 and runs Windows Mobile 6 Pro OS. It works with 3G and HSDPA networks.
Tu jos ne pise a bitno je da ima VGA 640x480 LCD
Neznam kaj jos mogu izmisliti da ubace u takav uredjaj..
http://www.itechnews.net/2008/02/24/...ts-digital-tv/
Da ali najveca steta sta ce biti samo za azijsko trziste...onda samo preko ebay ga mozemo kupit...
Pa normalno da takve pile nikad ne dolaze ovdje. Kupis preko ebay-a i sve ok. Jedino je malo sa garancijom problem. Ak ti rikne moras ga slati nazad
baterija?
graficki cip?
da se razumijemo i tytn II je zvijer na papiru, u praksi bas i nije iako stvari idu na bolje (imam ga pa znam)
Biće dostupne na europskom tržištu. Neki od prošlogodišnjih modela već ovog mjeseca dolaze u Italiju i Francusku
http://www.theunwired.net/?item=mwc-...ness-to-europe
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Da ali sto to nama vrijedi kad nece doc kod nas...opet moramo preko ebay
A gle sto se tice TYTn 2 , uredjaj i nije bas nesto. Imao sam prije Asus p535 koji je puno bolje radio, od grafike, stabilnosti kompletnog uredjaja, jedino GPS na Tytn 2 radi neusporedivo bolje od iceg sto sam vidio sa gps-om. Tako da se i nisam bas usrecio novim uredjajem samo dodatni trosak
Ako te slovenski carinici ne cinkaju našima
Inače, to rade kad su u pitanju skuplje stvari. U početku su cinkali sve, pa su ipak postavili neku arbitrarnu donju granicu vrijednosti jer su im počeli prijetiti slovenski auto servisi i vulkanizeri kad su Hrvati prestali dolaziti kod njih![]()
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Bookmarks